Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Το "success story" του Σαμαρά...Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα!!!

Μπορεί ο πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης των υποτακτικών του μνημονίου να επαίρεται οτι οι πολιτικές του έβγαλαν τη χώρα από το αδιέξοδο, μπορεί να αλληλοσυγχαίρεται με τους ευρωπαίους «εταίρους» του, οι οποίοι απαιτούν το αίμα του Ελληνικού Λαού, όμως τα στοιχεία τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, καταδεικνύουν ξεκάθαρα το μέγεθος της απάτης.

Η ανεργία λοιπόν, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, διαμορφώθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, στο αστρονομικό 27,4%, ποσοστό το οποίο φανερώνει τη βαθιά ύφεση στην οποία έχει βυθιστεί η ελληνική κοινωνία, συνεπεία των....
επιλογών Σαμαρά και των συνεταίρων στην εξουσία, Βενιζέλου και Κουβέλη. Σημειώνεται οτι το συγκεκριμένο ποσοστό ανεργίας, αποτελεί το υψηλότερο από το έτος 1998, οπότε και ξεκίνησε η καταγραφή των στοιχείων.

Ο δείκτης της ανεργίας για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 είχε διαμορφωθεί στο 26%, ενώ στις αρχές του έτους 2012 η ανεργία κυμαινόταν στο 22,6%. Τα δεδομένα ως εκ τούτου, παρουσιάζουν την στυγνή πραγματικότητα, όσο κι αν προσπαθεί ο κύριος Σαμαράς να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, δηλώνοντας με έπαρση πως ανοίγονται εμπρός μας οι προοπτικές της ανάπτυξης. Μια θέση, την οποία προβάλλουν με θριαμβολογίες και τα καθεστωτικά μέσα, ενώ στηρίζουν με τις δηλώσεις τους και οι ευρωπαίοι παράγοντες οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να δημιουργηθεί το
σημερινό χάος στην ελληνική κοινωνία.
 
Αρκεί να θυμίσουμε παλαιότερη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Τζέφρυ Παπανδρέου, ο οποίος και είχε κυνικά καταστήσει σαφές, πως στόχος ήταν να υπάρχει ένας εργαζόμενος ανά ελληνική οικογένεια! Την αρχή αυτή, ακολούθησε και ο Αντώνης Σαμαράς, οδηγώντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην απόγνωση.

Καθίσταται ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ψεύδεται ασύστολα και συνειδητά στον Ελληνικό Λαό, επιμένοντας με ζήλο σε μια πολιτική η οποία σπρώχνει με ταχείς ρυθμούς το Λαό μας προς την άβυσσο. Η αναγκαιότητα της πλήρους μεταστροφής της πορείας της Ελλάδος, απαιτεί μια ισχυρή Εθνική κυβέρνηση, η οποία θα λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδος και του Λαού μας, μιας και καθημερινά αποδεικνύεται πως τόσο οι κυβερνητικές πολιτικές όσο και οι παλινωδίες της καθεστωτικής Αριστεράς καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών