Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

Αανρχοαριστεροί προξένησαν ζημιές 100.000 ευρώ!!! στην περιφέρεια της Καβάλας και τα ΜΜΕ μιλούν για "φθορές"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν είχε σπάσει κανένας πάγκος "ρομά" ή λαθρομεταναστών από τη υποσαχάρια Αφρική θα έπρηζαν για..."ρατσιστικές επιθέσεις" για κανένα μήνα.
Τώρα Μ@Λ@Κ@ Έλληνα πλήρωνε τα "σπασμένα" των....'παιδιών' 

Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του διοικητηρίου όπου στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας από τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς που τοποθέτησαν τριάντα κουκουλοφόροι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυλωτή του κτιρίου.  

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά οι ζημιές που προκλήθηκαν εξωτερικά και εσωτερικά στο ισόγειο και....
τον πρώτο όροφο του κτιρίου είναι πάρα πολύ μεγάλες, ενώ από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν και τη φωτιά που ξέσπασε καταστράφηκαν ολοσχερώς δυο υπηρεσιακά οχήματα και ένα λεωφορείο.

 Ο κ. Γρανάς δεν κρύβει την έκπληξή του για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη αλλά και τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν και την βαρβαρότητα με την οποία έδρασε η μικρή ομάδα των άγνωστων κουκουλοφόρων.  

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδη, στη 1.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης μια ομάδα 30 ατόμων, έχοντας τα πρόσωπα καλυμμένα με κουκούλες και κράνη και κρατώντας στα χέρια λοστούς και βαριοπούλες, μετέβησαν στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.  

Αρχικά περιέλουσαν με βενζίνη το χώρο στάθμευσης του διοικητηρίου και στη συνέχεια προκάλεσαν πυρκαγιά με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε τρία οχήματα, ένα λεωφορείο και δύο επιβατηγά, ενώ από την καύση και την πτώση του μονωτικού υλικού της οροφής, προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα δύο οχήματα. Από την έκρηξη των αυτοσχέδιων μηχανισμών έσπασε η τζαμαρία της εισόδου από την πίσω πλευρά του κτιρίου, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών.  

Από το πάρκινγκ της αντιπεριφέρειας, στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν προς την οδό Βενιζέλου όπου έσπασαν με βαριοπούλες τις βιτρίνες της Εθνικής Τράπεζας, ενώ στην οδό Φιλίππου έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και έπειτα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών