Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2013

Τηλεόραση των νταβατζήδων και των αρπακτικών του μνημονίο


Τηλεόραση των νταβατζήδων και των αρπακτικών του μνημονίου

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η εκπομπή σήματος από την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, η οποία αντικατέστησε τις μπάρες στις συχνότητες της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3. Το σήμα εμπεριέχει την υδρόγειο και τέσσερις γραμμές, μια πράσινη, μια κόκκινη, μια μπλε, μια πράσινη και μια κίτρινη! Σύμφωνα με την μνημονιακή συγκυβέρνηση η ΕΔΤ θα είναι ο μεταβατικός φορέας, πριν βγει στον αέρα η νέα ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ;). Η εκπομπή του σήματος μεταδίδεται από.....
τα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο μεταβατικός φορέας θα έχει ή όχι ραδιόφωνο.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, επιβεβαίωσε ότι «έχουμε συμφωνήσει με ιδιωτικά στούντιο». Πρόκειται για τα στούντιο που βρίσκονται στο 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Παιανίας - Σπάτων, τα οποία φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην είσοδο των εγκαταστάσεων είναι σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ και παρατεταμένη μια διμοιρία. Το ίδιο συμβαίνει και στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων.

Τα πρώτα δείγματα της νέας δημόσιας τηλεόρασης προϊδεάζουν για το τι θα επακολουθήσει, το οποίο στην ουσία θα είναι ένα κακέκτυπο της παλιάς διεφθαρμένης κομμουνιστοκρατούμενης και βυσματικών προσλήψεων ΕΡΤ.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Το άθλιο και αφελληνισμένο λογότυπο της νέας κρατικής τηλεόρασης εκπέμπεται από τα παλιά στούντιο του Mega. Μιλάμε για την απόλυτη υποταγή στους νταβατζήδες και τα αρπακτικά του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί μία πραγματική εθνική ραδιοτηλεόραση που θα υπηρετεί την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό, μακριά από κομματικά και αντεθνικά συμφέροντα".

2 σχόλια:

  1. Πιο αστείο και στο πόδι φτιαγμένο λογότυπο είχα χρόνια να δω.
    Ρε όρνια, βάλτε ένα γραφίστα να φτιάξει κάτι όμορφο, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.stoxos.gr/2013/07/blog-post_2238.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών