Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2013

Ανάλυση Defencenet: “Τρικυμία στη ΝΔ λόγω επέλασης της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις”

Το παραδέχονται πλέον οι πάντες ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει δημοσκοπικά. Από τον κομμουνιστή Νικολακόπουλο μέχρι τους νεοδημοκράτες Πολύδωρα και Ψωμιάδη. Μόνο ο Λαζαρίδης, ο αριστερός παρατρεχάμενος του Σαμαρά, κρύβεται όπως η στρουθοκάμηλος... Η αλήθεια παραμένει μία: χάος επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ λόγω της τεράστιας αύξησης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Το εθνικιστικό ποτάμι δεν σταματά και πρέπει να σημειώσουμε μία σημαντική λεπτομέρεια: ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι το μόνο κόμμα που ανεβαίνει, την ώρα που όλοι οι άλλοι καταρρέουν. Σε πολύ σύντομο χρόνο το πολιτικό σκηνικό της χώρας...
θα έχει ανατραπεί πλήρως.

Η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr αναπτύσσει τις παραπάνω αλήθειες σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο αναδημοσιεύουμε. Πράγματι, στο κόμμα της ΝΔ έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, με τη βάση και τα κατώτερα στελέχη να πιέζουν φορτικά τον Σαμαρά να αλλάξει πολιτική. Την ίδια ώρα οι ψηφοφόροι εγκαταλείπουν μαζικά το απόκομμα της Συγγρού και αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Τρικυμία στη ΝΔ λόγω επέλασης του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις

Στη ΝΔ ο πανικός από την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO που μπορεί μεν να τους δίνει πρώτο κόμμα, αλλά με εκτίμηση εκλογικής επιρροής (δηλαδή με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) που μόλις υπερβαίνει το 24%, ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος κερδίζει πάνω από 12% παρά τον πόλεμο που γίνεται στο κόμμα, έχει προκαλέσει πραγματικά τρικυμία. Το μεν ιστορικό στέλεχος, βουλευτής και πρώην υπουργός Βύρωνας Πολύδωρας εναγωνίως ζητά "συνεργασία με τον Λαϊκό Σύνδεσμο που θα συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους", η δε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου μέσα στην ταραχή της προσβάλλει αυτό το ένα εκατομμύριο μιλώντας για "νεοναζιστές".

Όλα αυτά στον απόηχο του συνεδρίου της ΝΔ, πιθανότητα του τελευταίου συνεδρίου του κόμματος που στοχεύει να συγχωνευθεί με το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ, όπως με το κόμμα του Α.Λοβέρδου, δημιουργώντας έναν ακραιφνή μνημονιακό σχηματισμό. Τον οποίο Α. Λοβέρδο επιμόνως ήθελε στην κυβέρνηση ο Γ.Στουρνάρας, αλλά του απαντήθηκε από το Μαξίμου ότι "Δεν είναι κατάλληλη η ώρα".

Η πλαγιοκόπηση που δέχεται από τα δεξιά με πλατφόρμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο η ΝΔ, απειλεί να ακυρώσει το εγχείρημα δημιουργίας ενός καθαρά μνημονιακού κόμματος με τίτλο "Νέα Ελλάδα". Στελέχη όπως ο Μ.Βορίδης, ο Γ. Γιακουμάτος, ο Β. Πολύδωρας ("κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά η τρόικα") ήδη δείχνουν σημάδια γραφής που απέχουν από τον σχεδιασμό του Α.Σαμαρά. Πάντως και ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ως άμεσα «θιγόμενος»- χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», αυτά  που εκφράστηκαν με τις δηλώσεις Πολύδωρα, για δήθεν ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση τα εξής:

1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.
2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους.
3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. http://www.eglimatikotita.gr/2013/07/blog-post_8126.html

    Πολύ σημαντικό!!! Απαιτεί την στήριξη όλων. Κατά παράβαση των νόμων συνεχίζουν να ελληνοποιούν και να προετοιμάζουν λαθροψηφοφόρους για τις επερχόμενες εκλογές.

    Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δώσει τεράστια προσοχή και να το παλέψει με όλα τα νόμιμα μέσα. Θα υπάρξει αλλοίωση αποτελεσμάτων στις επερχόμενες εκλογές και κυρίως στις δημοτικές. Οι λαθροψηφοφόροι απαριθμούν ήδη μερικές δεκάδες χιλιάδες. Πρέπει άμεσα να ανακληθούν οι νομιμοποιήσεις με τον αντισυνταγματικό νόμο Ραγκούση και να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα από τα λαθροπιθίκια που μαζικά ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών