Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2013

Γελοιοποιήθηκαν τα παπαγαλάκια του Mega στην προσπάθεια να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή μαζική διανομή τροφίμων, μία από τις δεκάδες που έχει πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες, αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα από τα φερέφωνα του καθεστώτος, αλλά κυρίως σε μια επικοινωνιακή ήττα για αυτούς. Ο λόγος είναι απλός. Λόγω της παράνομης απαγόρευσης από την ΓΑΔΑ κατ΄ εντολήν Δένδια και παρακλήσεων του Καμίνη τα κανάλια αναγκάστηκαν να σπάσουν για μία από τις ελάχιστες φορές την ένοχη ομερτά τους και να αναφερθούν στις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής.

Επειδή ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη για αυτούς εικόνα, ανθρώπους δηλαδή να προσέρχονται σε μια διανομή τροφίμων, καθώς δεν διαθέτουν τα προς το ζην και να πραγματοποιείται αυτή η μαζική διανομή με τεράστια συμμετοχή, αλλά με απόλυτη πειθαρχία και τάξη, προσπάθησαν να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την δράση του με κάθε τρόπο. Στην προσπάθειά τους αυτή, το κανάλι των Megaλων συμφερόντων ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας και το ρεπορτάζ του με ζωντανή σύνδεση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν πράγματι μια ιλαροτραγωδία, ένα μνημείο καθεστωτικής προπαγάνδας που δεν περιείχε ψήγμα αντικειμενικότητας, δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και κοινής λογικής. Παραθέτουμε δίχως περαιτέρω σχόλια το ρεπορτάζ για τα... πανηγύρια που έφτασε σε σημείο να κάνει λόγο για Χρυσαυγίτες με σιδηρολοστούς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...





Η "αντικειμενική" φρασεολογία των δημοσιογράφων εμπεριείχε τα εξής: "Προκλητικό συσσίτιο, ανατριχιαστικά που ακούσαμε από το στόμα του κ. Μιχαλολιάκου, πήγαν αλλοδαποί και δεν τους άφησαν, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κρατούσαν κράνη και λοστούς, κάποιοι έκαναν και περιπολίες...". Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά, καθώς είναι ολοφάνερη η ενόχληση των καθεστωτικών δημοσιογράφων για την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Η αρμόζουσα απάντηση δόθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Extra, το ένα από τα δύο μόλις κανάλια που δίνουν χρόνο σε εκπροσώπους των Ελλήνων Εθνικιστών.



πηγή

5 σχόλια:

  1. αυτη ειναι τσαμπα διαφημιση λεμε , οχι παιζουμε 30% η χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να στηθούν ΠΑΡΑ πολλές κρεμάλες σε αυτήν την χωρα.
    Αυτα τα δημοσιογραφισκικα μιάσματα εξευτελίζονται προκαλώντας τους Ελληνες στους οποίους απευθύνονται με τον χειρότερο τροπο, για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που τους δίνει ο Μπόμπολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς τους "δημοσιογράφους" δεν τους λες "παπαγαλάκια"..."κουρούνες" και "κοράκια" είναι ο πιο σωστός προσδιορισμός...όλο "κρα κρα" ακούς από το στόμα τους σε ένα κρετσέντο μαύρης παραπληροφόρησης...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδατε τι έπαθε ο Μαχαιρίτσας; ευτυχώς ο κόσμος ξυπνάει!
    (δεν ξέρω κομματικά που ανήκει ο ηχολήπτης αλλά ΚΑΛΑ του έκανε! )
    http://www.eglimatikotita.gr/2013/07/blog-post_6351.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών