Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

150.000 λαθρομετανάστες επιστρατεύει το καθεστώς για να σωθεί στις επόμενες εκλογές....Η αλλοίωση του Έθνους δεν επιχειρείται απλά, επιβάλλεται..


Κοντά στη νομιμοποίηση 150.000 αλλοδαποί! Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000  λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα είναι ο πασόκος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Γρηγοράκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγοράκος έχει σημαία τις θέσεις του αμερικανού προέδρου Ομπάμα για το μεταναστευτικό. Ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βενιζέλο ενώ έχει ενημερωθεί και το Μαξίμου.

Οι αλλοδαποί που έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους στην αρμόδια αρχή και απομένει το τελικό στάδιο νομιμοποίησής τους, δηλαδή ο νέος Κώδικας μετανάστευσης, ανέρχονται σε 152.409! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναλυτικά κατά έτος οι.....
αιτήσεις των λαθρομεταναστών που πρόκειται να νομιμοποιηθούν από το λαθρολάγνο καθεστώς είναι: 8.945 το 2006, 5.590 το 2007, 6.664 το 2008, 5.217 το 2009, 16.810 το 2010, 18.445 το 2011, 60.120 το 2012 και 30.618 το 2013.
Η δικομματική κυβέρνηση επιθυμεί να ξεπεράσει τον «σκόπελο» περί νόμου ιθαγένειας, που είχε προκαλέσει τριγμούς στο προηγούμενο σχήμα, με τον νέο κώδικα μετανάστευσης και να εξασφαλίσει την συναίνεση των κυβερνητικών βουλευτών και όχι μόνο… Το νομοσχέδιο αναμένεται να φέρει στην Βουλή, υπουργός εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από εισήγηση του αναπληρωτή Γρηγοράκου ενώ τυπικά αναμένεται το «πράσινο φως» και από το Μέγαρο Μαξίμου. Στόχος των ιθυνόντων είναι στο νομοθέτημα αυτό να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του «λαθρομεταναστευτικού τόξου».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμαράς προεκλογικά έλεγε ότι «πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας που έχουν καταληφθεί από παράνομους λαθρομετανάστες και θα καταργήσουμε το νόμο του Ραγκούση για την ιθαγένεια». Σήμερα ένα χρόνο μετά όχι μόνο δεν κατήργησε τον νόμο Ραγκούση που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ αλλά η κυβέρνησή του συνεχίζει να τον εφαρμόζει παράνομα. Αποδείχθηκε περίτρανα πως όλες οι προεκλογικές κορώνες του Σαμαρά εναντίον της λαθρομετανάστευσης είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την ανάσχεση των ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Σαμαράς λοιπόν και η Νέα Πασοκρατία με τον νέο Κώδικα μετανάστευσης φέρνει από το “παράθυρο” το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση χαρίζοντας ιθαγένεια με δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες αλλοδαπούς. Για ακόμη μια φορά οι πολιτικάντηδες ετοιμάζονται να δημιουργήσουν νέους ψηφοφόρους για να αντικαταστήσουν τις χαμένες ψήφους! Την επόμενη φορά οι αγνοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ας έχουν στο μυαλό τους ποιος κάνει προεκλογικό ψηφοθηρικό αγώνα και ποιος είναι μπροστάρης ενάντια στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.

8 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε!
    Ας βγει η χρυσή αυγή ανοιχτά να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, ας κάνει αλεπάλληλες ερωτήσεις στην Βουλή, αυτό που συμβαίνει είναι ξεφτίλα.
    Με το ζόρι αλλαγή της σύστασης του πληθυσμού για να μένουν οι πασόκοι στη Βουλή και να συντηρούνται οι σαμαράδες και λοιποί, δεν είναι ανεκτό.

    Πάντως είναι πλέον δική μας ευθύνη αυτούς τους 150000 να τους αντικαταστήσουμε με 3000000 έλληνες που θα ψηφίσουμε χρυσή αυγή για να μείνουμε έλληνες και όχι συριακή μειονότητα.

    Τελειώσανε τα ψέματα.
    Χρυσή αυγή πλέον, αρκετά με τις μ...κίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι ακόμα,...

      Ποιον ρωτήανε τα καθίκια και μοιράζουν ιθαγένειες;
      Τι είναι η χώρα;
      Χωράφι τους;
      Εμείς;
      Υπήκοοί τους;
      Που φαίνεται δημοκρατία, που και καλά μέμφονται τη χούντα αυτοί οι ξιπασμένοι;
      Αυτή είναι χούντα!
      Η χούντα της κομματοαλητείας

      Διαγραφή
    2. Ο Απόλλων Σμύρνης με έμβλημα την Σβάστιγκα στη φανέλα
      http://www.apocalypsejohn.com/2013/08/o-apollwn-smyrnhs-me-emvlhma-thn-svastigka-sth-fanela.html

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΕΔΩΡΑ ή FEDORA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΧΛΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΕΔΩΡΑ ή FEDORA !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους στείλετε από εκεί που'ρθαν, μην σας βρεί κακό μεγάλο!

    Από την στιγμή που το επιχειρήσετε, η κυβέρνηση θα είναι εκτός νόμου.....

    Δεν σας σώνει ούτε ο μπάφακ οκλάνα ούτε η ΜΙ6 ούτε η λίλιθ η πουτάνα η μάνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που οφείλει να κάνει η Χ.Α είναι να κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους.Οι επερωτήσεις στη μπουρδελοβουλή είναι για τα αστικά κόμματα.Αν αστικοποιήθηκε η Χ.Α να μάς το πείτε να ξέρουμε.Οφείλουν οι πυρηνάρχες να πάρουν τις ντουντούκες και να γυρνάνε απο γειτονιά σε γειτονιά ενημερόνωντας τους Ελληνες.Καλές οι κηδείες,τα μνημόσυνα και οι φόροι τιμής σε πεσόντες αλλά εδώ έχουμε αλλοίωση του εκλογικού σώματος με το έτσι θέλω για να μείνουν οι κλεπτοκράτες στην εξουσία και να συνεχίζουν να λεηλατούν τους Ελληνες.

    Κύριοι της Χ.Α εχουμε πόλεμο,ξυπνήστε και πράξτε τα δέοντα.Η κλεψύδρα αδειάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι όχι μόνο. Αύριο, μεθαύριο θα ζητήσουν και δικαιώματα ως οργανωμένες μειονοτικές ομάδες και θα εκπροσωπούνται και στη Βουλή.
    Προσοχή!!!
    Κρίνεται το μέλλον της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ δεν ειναι κάτι που προτιθέμεθα να ξεχάσουμε ουτε να συγχωρήσουμε , τα καθεστωτικά κοπρανα εξοντώνουν το ελληνικο γένος δια της μαζικης εισροής ορδών και την οικονιμικη καταστροφή και εξαναγκασμό του σε αποχώρηση απο την Ελλάδα, την ιδια στιγμή και ενω το εκλογικό τους σώμα εκμηδενιζεται "Ελληνοποιουν" τις ορδες των πιθηκανθρωπων εισβολέων πετυχαινοντας την εκ νεου επιβολή τους δια των εποικιστων υπανθρώπων και ταυτοχρόνως την μονιμοποίηση δια της νομικής τους οδους, της αλλοτριώσεως του έθνους.
    Αυτο το έγκλημα και οι εγκληματίες που το μεθοδεύουν δεν δύναται παρα να τιμωρηθεί μονον με τον εσχατο τροπο, θα έρθει η ωρα τους λιαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών