Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2013

Νέα κατορθώματα των "ρομά" ή "γύφτων" όπως τους αποκαλεί ο λαός...Τέσσερις νεκροί στον Πύργο, νεκρό μωρό στο Διδυμότειχο


Άγριες δολοφονίες από ρομά: Τέσσερις νεκροί στον Πύργο, νεκρό μωρό στο Διδυμότειχο

Στο φως της δημοσιότητας βρέθηκαν και πάλι μέλη της «ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας» των Ρομά, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση. Το πιο σοβαρό περιστατικό αφορά τα όσα έγιναν στην περιοχή της Γαστούνης, όπου ύστερα από ένοπλη συμπλοκή υπήρξαν 4 νεκροί- μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα- καθώς  και ένας τραυματίας. Το τραγικό συμβάν έγινε μεταξύ τσιγγάνων και αφορούσε τις διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών, οι οποίες «λύθηκαν» τελικά με τον συνηθισμένο για αυτούς τρόπο.
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται για.....
τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμό Ρομά στην Πελοπόννησο. Το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν εκτεταμένη επιχείρηση σε καταυλισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και της Αρκαδίας, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών. Μέχρι νωρίς το βράδυ χθες είχαμε 235 προσαγωγές και 127 συλλήψεις Ρομά και στους δυο νομούς. Για κάποιους, μάλιστα, από τους συλληφθέντες εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις ή έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ άλλοι κατηγορούνται για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό αφορά τον χαμό ενός 12μηνου αγοριού για το οποίο ως υπεύθυνη θεωρείται η μητέρα του, μια 21χρονη Ρομά από το Διδυμότειχο. Συγκεκριμένα, η μητέρα του κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου το παιδί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη με ερώτησή της θεωρεί ότι το όλο πρόβλημα εστιάζεται στη «λάθος πρακτική της αστυνομίας να αναφέρει την εθνοτική ταυτότητα των Ρομά όταν τους συλλαμβάνει, παρόλο που έχουν ελληνική ιθαγένεια», όπως διαβάζουμε σε γνωστή «προοδευτική» εφημερίδα. Μάλιστα, στην διαπίστωσή της αυτή έχει ως σύμμαχο και τον γνωστό ανθέλληνα Νιλς Μούζνιεκς, ο οποίος έχει καταδικάσει αυτή την πρακτική.
Με απύθμενο θράσος η βουλευτής (όχι για πολύ ακόμα) ενός κόμματος το οποίο πνέει τα λοίσθια μιλάει για επιχειρήσεις πογκρόμ (!) που γίνονται κατά οικισμών Ρομά (τσιγγάνων) και όχι επειδή εκεί μένουν άτομα τα οποία έχουν παραβατική συμπεριφορά. Δεν πιάνονται, τελικά, από πουθενά οι αριστεροί ψευτοανθρωπιστές με την τόσο επιλεκτική ευαισθησία. Όσο για τους Ρομά, από την στιγμή που είναι πολίτες του Ελληνικού Κράτους πρέπει να έχουν τα δικαιώματά τους, πρέπει όμως να έχουν και τις υποχρεώσεις τους. Αν, λοιπόν, υπάρχουν κάποια μέλη της συγκεκριμένης «ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας» που προβαίνουν σε παράνομες πράξεις πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον Έλληνα πολίτη και όχι στο όνομα του ψευδεπίγραφου αντιρατσισμού να έχουν επιλεκτική αντιμετώπιση.

1 σχόλιο:

  1. Αν οι Γύφτοι είναι μέλη ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας τότε εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε μέλη αναίσθητης κοινωνικής ομάδας, αφού ανεχόμαστε τους νεοταξίτες να μας στερούν ένα-ένα όλα μας τα δικαιώματα, και μέρα με τη μέρα να μας μετατρέπουν από ελεύθερους ανθρώπους σε σκλάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών