Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 17, 2013

Απίστευτη πρόκληση: Αλβανοί κατσαπλιάδες άδειασαν ναό και χτύπησαν κληρικούς - Φωτογραφίες, Βίντεο


Παραστρατιωτικές ομάδες Αλβανών, με την κάλυψη της Δημοτικής αρχής άδειασαν με την βία εκκλησία στην Πρεμετή
Την ίδια μέρα που στην Ελλάδα σύσσωμο το καθεστώς των τουρκολάγνων προσκυνούσε τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ εγκαινιάζοντας μουσείο προς τιμήν του, σκηνές αγριότητας εξελισσόταν εις βάρος ορθοδόξων κληρικών στη....
Βόρειο Ήπειρο.

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Βόρειο Ήπειρο. Ομάδες παραστρατιωτικών και δημοτικοί υπάλληλοι με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, άδειασαν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο Ναό στην Πρεμέτη. Οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές αφού δείχνουν τους κατσαπλιάδες να αδειάζουν τον Ναό από ιερά σκεύη, εικόνες προσκυνητάρια και κάθε τι το οποίο μπορούσαν να πάρουν και να τα φορτώνουν σε ένα φορτηγό.

Οι ιερόσυλοι που προφανώς βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν ιερέα και έναν διάκονο. Μάλιστα κατεδάφισαν το πρόχειρο καμπαναριό για να πάρουν την καμπάνα και ξήλωσαν μέχρι και τον σταυρό!

Το περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο σε μια αλυσίδα προκλητικών ενεργειών ακόμα και του επίσημου αλβανικού κράτος κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας. Κορωνίδα οι καταγγελίες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας για νοθεία των στατιστικών στοιχείων των χριστιανών στη χώρα κατά την τελευταία απογραφή του 2011. Σε ανακοίνωση τους, οι κληρικοί κάνουν λόγο για ξυλοδαρμούς, ιεροσυλίες και υφαρπαγή εκκλησιαστικών σκευών από πλευράς των αντιφρονούντων που απαγόρευσαν σε πιστούς να μπουν στον χώρο της Εκκλησίας για να προσευχηθούν.


1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΒΗ 2.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών