Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

Εκατομμύρια πολίτες υπό παρακολούθηση: Οι σταλινικές μέθοδοι της παγκοσμιοποίησης


Εκατομμύρια πολίτες υπό παρακολούθηση: Οι σταλινικές μέθοδοι της παγκοσμιοποίησης

Παρουσιάστηκε ύστερα από πολλές και ηχηρές διαψεύσεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η NSA προκειμένου να παρακολουθεί εκατομμύρια πολιτών ανά τον κόσμο, μέσω διαδικτύου. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε υπό το βάρος των αποκαλύψεων σχετικά με την ύπαρξη του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από τα δημοσιεύματα το πρόγραμμα αυτό μπορεί να παρακολουθεί και να αποθηκεύει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων από εκατομμύρια χρήστες ταυτοχρόνως, ενώ τα πιο σημαντικά αποθηκεύονται μέχρι και για πέντε χρόνια.
Παρά το γεγονός ότι...
δήθεν κόπτονται για την «δημοκρατία» και την ελευθερία οι φιλελεύθεροι συνομιλητές του Τσίπρα και οι σύντροφοι του Σαμαρά, οι παρακολουθήσεις είναι πάγια ανάγκη ενός αντεθνικού παγκόσμιου καθεστώτος, το οποίο ορέγεται να σκοτώσει τα Έθνη και να παραδώσει τους Λαούς βορά στους διεθνείς τοκογλύφους.
Έχουμε φτάσεις στις μέρες της παραφροσύνης, όπου οι μπολσεβίκοι, είτε αυτοί προσκυνούν τον Στάλιν, τον Μάο ή τον Τσαουσέσκου, βγάζουν πύρινους - πλην υποκριτικούς - λόγους για την δημοκρατία και την υπεράσπιση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Το αξιοσημείωτο σε όλο αυτό είναι ότι διόλου δεν αισχύνονται να μιλάνε για δημοκρατία όταν κάποιος μπορεί να αντιτείνει τις εκκαθαρίσεις Ελλήνων από τον Στάλιν ή τα γκούλαγκ.
Έχουμε πολλάκις αναφέρει την αδιάψευστη αλήθεια ότι ο μπολσεβικισμός και ο φιλελευθερισμός είναι η οι διαφορετικές όψεις του ίδιου σιωνιστικού νομίσματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται επίσης από το γεγονός ότι οι κομισάριοι του παρελθόντος συνεχίζουν και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, όντας πλέον καπιταλιστές  και ολιγάρχες.
Επιστρέφοντας στο σήμερα, μπορούμε να δούμε ότι οι διεθνιστές μαρξιστές και οι απάρτιδες κοσμοπολίτες δεξιοί, συνεννοούνται αψόγως ως προς την αποδόμηση του Έθνους και την επιβολή της λήθης στην Ιστορία, τα Ήθη, τα Έθιμα και τις Παραδόσεις του Λαού μας. Είτε μιλήσουμε για τον Πάκη Παυλόπουλο που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας για προορισμό τους,  είτε σκεφτούμε την Γιαννάκου που αδειοδότησε το βιβλίο της Ρεπούση, μπορούμε να αντιληφθούμε την συμφωνία πολιτικών και σκοπών.
Το 1948 στην κορύφωση της σταλινικής θηριωδίας επί των λαών της ΕΣΣΔ, ο τροτσκιστής Άγγλος συγγραφέας Τζόρτζ Όργουελ συγγράφει το βιβλίο του 1984, που παρέθετε την γνώμη του για τον μέλλοντα κόσμο σε περίπτωση που η κυριαρχία του Στάλιν συνέχιζε. Η πραγματικότητα ήταν ότι ο Στάλιν φρόντιζε οι πολιτικοί του αντίπαλοι κατέληγαν να διαγράφονται ακόμα και από τις φωτογραφίες, ενώ στην καλύτερη περίπτωση η μοίρα τους πρόσταζε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε ένα γκούλαγκ της Σιβηρίας. Αυτή την πραγματικότητα την αποτύπωσε ο Όργουελ στο έργο του, παρουσιάζοντας έναν κόσμο τρομοκρατίας και παρακολουθήσεων, στον οποίο ελέγχονταν ακόμα και οι σκέψεις, ενώ οι ένοχοι εξαφανίζονταν ακόμα και από τις παλιές εφημερίδες, αντιγράφοντας προφανώς σε αυτό το σημείο, ο συγγραφέας, την σταλινική πραγματικότητα.
Διαβάζουμε ότι τώρα ως συνέπεια των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις που προέβαιναν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά και άλλων κρατών, εις βάρος διπλωματικών αποστολών άλλων κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, το μυθιστόρημα αυτό έχει ξαναγίνει best seller. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι ότι οι παρακολουθήσεις ούτε περιοριζόντουσαν, ούτε περιορίζονται στις διπλωματικές αποστολές άλλων κρατών, αλλά επεκτείνονται και σε πολίτες, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία δεν φτάνουν να γίνουν μεγάλα ζητούμενα της τηλεόρασης. Παράδειγμα περί αυτού η απόφαση του twitter να δίδει στις αρχές της Γαλλίας τα στοιχεία των πολιτών που αναρτούν αντισημιτικά σχόλια, αλλά και η σύνδεση πολλών δικτύων κοινωνικής δικτύωσης με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Έτσι βλέπουμε και την συμφωνία πρακτικών, που μας βεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου σιωνιστικού και αντεθνικού νομίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών