Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013

"Καθημερινή": Κάντε κάτι επιτέλους με τη Χρυσή Αυγή....Έχει πάρει μαζί της όλους τους πατριώτες με το μέρος της...Βγάλτε τη εκτός νόμου τώρα!!!

Είπες κανείς τον καθηγητή "κομμουνιστοσυμμορίτη"/εαμοβούλγαρο;!;!
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προ ημερών είχε γράψει άρθρο στο protagon.gr με το οποίο ζητούσε επιτακτικά τη....δημοκρατική διάλυση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το νέο παραλήρημα του "καθηγητή"!

Από τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία αντιδράσεων έναντι της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός πως....
η ηγεσία του κόμματος έχει με σαφήνεια καταδικάσει τον εξτρεμισμό της Χρυσής Αυγής και έχει υπογραμμίσει το μέγεθος της απειλής που υφίστανται οι δημοκρατικοί θεσμοί από τη συμπεριφορά των άκρων, εντούτοις στο εσωτερικό της Ν.Δ. έχουν εκφραστεί κατά καιρούς προβληματισμοί για το πόσο πραγματικά χρήσιμη είναι η πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής.
Από καθαρά εκλογική σκοπιά, οι επιφυλάξεις αυτές δεν είναι αβάσιμες. Η Χ.Α. δείχνει να επεκτείνεται σε φιλικά προς την κεντροδεξιά ακροατήρια. Χάρη στον εθνικισμό και το μιλιταριστικό της πνεύμα έχει καταγράψει εδώ και καιρό προνομιακή σχέση με το σώμα των ανθρώπων που υπηρετούν στις δυνάμεις ασφαλείας. Φαίνεται επίσης, πως έχει καταφέρει να προσεταιρισθεί ένα τμήμα της παλιάς φιλομοναρχικής Δεξιάς. Τέλος, η Χ.Α. επιχειρεί να βρει στηρίγματα στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενώ ο αντικομμουνισμός της τη βοηθά να διευρύνει την επιρροή της σε περιοχές με βαθιά τραύματα από την περίοδο 1943-1949.
Είναι λοιπόν αδιαμφισβήτητο πως η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να πλαγιοκοπήσει το εκλογικό σώμα της Ν.Δ. Το ερώτημα είναι τι επιλογές έχει η Κεντροδεξιά έναντι αυτού; Μέχρι σήμερα η συζήτηση γίνεται ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές λύσεις: είτε να συνεχιστεί η πολιτική του «υγειονομικού αποκλεισμού», δηλαδή η πολιτική της απομόνωσης των εξτρεμιστών της Χρυσής Αυγής, είτε να επιχειρήσει η Ν.Δ. να ξανακερδίσει τους ψηφοφόρους της μέσω της μετατόπισής της σε πιο κοντινές προς τη Χ.Α. θέσεις, επιχειρώντας παράλληλα κάποια μορφή διαλόγου με τους εξτρεμιστές.
Οι δύο παραπάνω τακτικές έναντι της εξτρεμιστικής άκρας Δεξιάς έχουν σοβαρά μειονεκτήματα. Η γραμμή της απομόνωσης είναι αμυντική και δεν έχει καταφέρει στην πράξη να προστατεύσει το συντηρητικό ακροατήριο από τον εξτρεμιστικό ακροδεξιό λόγο. Το αντίθετο· επειδή η Χ.Α. δεν βρίσκει αντίλογο μπορεί να λέει όσα ψέματα θέλει χωρίς κανείς να την αντικρούει. Αφήνω στην άκρη το γεγονός πως η γραμμή της απομόνωσης λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένες θεσμικές συνθήκες. Αν η Χ.Α. δηλαδή γίνει αύριο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου και έχει 40-50 βουλευτές πόσο εύκολο θα είναι να της επιβληθεί ο «υγειονομικός αποκλεισμός»;
Η αντίθετη τακτική, δηλαδή της μετατόπισης της κεντροδεξιάς προς τις θέσεις της άκρας Δεξιάς έχει αποδειχθεί σε άλλες περιπτώσεις πως μακροπρόθεσμα επιτελεί ένα διπλό κακό: από τη μια νομιμοποιούνται οι ακροδεξιές θέσεις και από την άλλη δεν αναχαιτίζεται παρά μόνο ίσως προσωρινά η εκλογική κινητικότητα προς τους εξτρεμιστές.
Είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα πολύπλοκο πρόβλημα, ακριβώς γιατί ο εξτρεμισμός επενδύει ιδιαίτερα στη λαϊκιστική δημαγωγία, η οποία συνδυαζόμενη με παραδοσιακές συντηρητικές αξίες επιτρέπει στην άκρα Δεξιά να επηρεάσει ευρύτερα ακροατήρια.
Υπάρχει λοιπόν ανάγκη για μια διαφορετική πολιτική. Ας την ονομάσουμε πολιτική μηδενικής ανοχής. Πρόκειται για επιθετική πολιτική έναντι της Χρυσής Αυγής. Ακριβώς επειδή η Χ.Α. αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία μας, επειδή δεν είναι ένα οποιοδήποτε ακροδεξιό κόμμα, αλλά ένα εξτρεμιστικό μόρφωμα που η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τους δημοκρατικούς κανόνες, η κεντροδεξιά μπορεί να είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που θα ηγηθεί της πολιτικής μηδενικής ανοχής.
Ο στόχος είναι διπλός: α) η πλήρης ηθική απονομιμοποίηση της Χ.Α. και β) η συμμόρφωση της Χ.Α. στους κανόνες συμπεριφοράς της δημοκρατίας ή η διάλυσή της αν χρειασθεί.
Πολιτική μηδενικής ανοχής σημαίνει πως δεν θα υπάρξει καμία υποχωρητικότητα και ανοχή σε συμπεριφορές συμμορίας εντός ή εκτός Βουλής. Οσο η κεντροδεξιά θα διστάζει να επιτεθεί στο τέρας προσπαθώντας να το καθησυχάσει και να το ημερέψει τόσο το τέρας θα γίνεται θρασύτερο και θα αποκτά καινούργιες φιλοδοξίες.
Η πολιτική μηδενικής ανοχής πρέπει να έχει παιδαγωγική στόχευση, ιδιαίτερα προς στους νέους και τους εφήβους. Η ψήφος στη Χ.Α. πρέπει να ενοχοποιηθεί ηθικά. Ο πολίτης που ψηφίζει ένα τέτοιο μόρφωμα πρέπει να νιώθει το βάρος της ηθικής κατάπτωσης. Διαφορετικά, θα γίνουμε μάρτυρες μιας νέας σχολικής μόδας, όπου οι πιο κακοί και προβληματικοί μαθητές -όπως παρατηρούν αρκετοί εκπαιδευτικοί- θα αναζητούν στη Χ.Α. τη χαμένη τους υπερηφάνεια.
Μηδενική ανοχή τέλος σημαίνει αλλαγές στο Σύνταγμα και τη νομοθεσία μας. Οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης με εμπειρία στον ναζιστικό και τον κομμουνιστικό εφιάλτη μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα παραδείγματα για μας. Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι να ξεπεράσουμε τα τραύματα ενός παρελθόντος και να σκεφθούμε το αύριο μέσα σε κανόνες μιας συντεταγμένης δημοκρατικής πολιτείας.
Του Νικου Μαραντζιδη*
Από την "Κυριακάτικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

19 σχόλια:

  1. Μαραν-τζίδης. Μαραν = ο ραβίνος των ραβίνων στα εβραϊκά. Μπορεί να είναι και τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.
      http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=149

      Διαγραφή
  2. "ΣΟΦΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ"ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑΡΘΟΥΜΕ Ν'ΑΚΟΥ ΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ "ΣΟΦΙΑ"ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΟΜΙΚΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥ ΡΟ.ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ Η ΥΨΗΛΟΤΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑ; Η ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛ ΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ"ΣΟΦΗ"ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΟΦΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ;"ΠΡΟΦΑΝΩΣ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙ ΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ.ΔΕΝΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΗΘΙ ΚΟ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΚΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΞΟ",ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΦΡΑΣΗ.ΕΙ ΤΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Θ'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΠ ΛΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙ ΟΤΗΤΑΣ,ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΕ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗ ΜΑΪΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΡΕΙΣ*ΚΑΙ ΕΧΑΘΗ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!!!ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ*ΜΑΡΑΝ,,,,ΤΖΙΔΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σιωνισμός παράγει « καθηγητές» αυτού του τύπου, εθνομηδενιστές, για να μπορεί το εβραϊκό παρασιτικό κεφάλαιο να καταληστεύει τους λαούς με κατοχυρομένη ατιμωρησία λόγω « ανθρωπίνων δικαιωμάτων»...

    Ο Μαραντζίδης, εγγονός στελέχους του ΚΚΕ, ορθώς ανησυχεί διότι αυτός και οι όμοιοι του δεν θα έχουν θέση στο Εθνικό Κράτος που έρχεται.

    Κακή τύχη θα ἐχει επίσης η προδοτική οικογένεια των Αλαφούζων με όλο το νεοταξικό συνωθήλευμα, που έχει συγκεντρώσει στα ΜΜΕ μέσω των οποίων περνάει την ξένη προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ..??
    ΜΑΛΛΩΝ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ...ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρατικοδιαιτε εβραιομπολσεβικε, εαν το μεσο αξιολογήσεως της "ηθικής καταπτώσεως" ειναι η σοβιετική καθεστωτικη συμμορία σου και το εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστικο καθεστώς που εχει καταντήσει την Ελλαδα ανέκδοτο της υπανθρωποτητας και Ισλαμαμπαντ, τοτε εχετε μεγάλο πρόβλημα.

    Τα χρήματα που σε πληρώνουμε για να εκμαυλίζεις την Ελληνικη νεολαία με σοβιετικό εμετο θα έρθει η ωρα που θα τα ξεράσεις εσυ και ολοι οι αλλοι κοκκινωποί καθεστωτικοί βάκιλοι.

    Μου αρέσει πως θεωρούν εκτός απο το απύθμενο θράσος χιλιάδων πιθήκων να εκφράζουν τέτοιες θέσεις δημοσίως, εχουν και την πεποίθηση οτι μπορουν να θέσουν τον Ελλην εντος της ίδιας του της χώρας "εκτος νομού" και μάλιστα ειρηνικά!

    Το μπολσεβικοειδες θεωρεί οτι οι δεκάδες απαγορεύσεις, η ολοήμερη συκοφάντηση και η ουσιαστική απαγόρευση κυκλοφορίας στα μελη της Χρυσής Αυγής ειναι "παθητική συμπεριφορά" και "κατευνασμός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΨΕΣ......ΚΥΡΙΕ '''ΚΑΘΗΚΙ-ΤΑ''''....ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΑΡΧΙΘΚΙΑ ΜΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα. Όμως το τμήμα που εργάζεται ο κύριος καθηγητής όπως και κάτι άλλα τμήματα πανεπιστημίων, π.χ., πολιτικών επιστημών, ευρωπαϊκών σπουδών κλπ, είτε έχουν δημιουργηθεί από τη νέα τάξη για να διαλύσουν την Ελληνική Ιστορία και γενικά τον Ελληνικό Πολιτισμό, είτε έχουν γεμίσει αριστεροσιωνιστές που παράγουν προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων. Πραγματικά λυπάμαι τα Ελληνόπουλα που επιλέγουν τέτοια τμήματα για να σπουδάσουν και να γεμίσουν το κεφάλι τους με σκουπίδια.
      Όμως το σύστημα τους ανταμοίβει καλά όλους αυτούς τους καθηγητάδες, τους μαχόμενους αριστερούς με τις καπιταλιστικές τσέπες. Και επειδή η ιδεολογία τους δεν συνάδει ούτε με τα γραπτά τους ούτε με την έρευνα που κάνουν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι τέτοια ανθρωπάρια είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να καταστρέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
      Και κάτι άλλο: Η δικαιολογία της άγνοιας μπορεί να αποδοθεί σε κάποιον που είναι αγράμματος, αλλά ο καθηγητής δεν συγχωρείται. Δεν μπορεί να πει "δεν ήξερα". Όχι μόνον ξέρει αλλά τα γραπτά του εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι προσεγμένα και γεμάτα με ρητορικά σχήματα και σοφιστείες. Θα λέγαμε ότι είναι ένοχος σαν εκείνους στους τελευταίους κύκλους της Κόλασης του Δάντη ( http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ellhnes-politikoi-sthn-kolash-tou-danth#.UhyhGX-EVwE )

      Διαγραφή
    2. @3.55
      Δίκιο έχεις αλλά είσαι απόλυτος καπου.
      Το γεγονός ότι αυτά τα σκουπίδια έχουν μετατρέψει την πολιτική επιστήμη σε ιδεολογία εκπορνευμένη, δεν σημαίνει ότι φταίει η μεθοδολογία της επιστήμης.
      Μακάρι αντί κάτι κουμπούρηδες κομματοκάφρους να αναλάμβαναν άνθρωποι με γνώσεις (αντικειμενικές όμως όχι σαπίλες με αριστεροπαράφρονες ή δεξιοπαράφρονες μαραντίδηδες και λοιπούς)την διαχείριση των οργανισμών, των νοσοκομείων, των ασφαλιστικών ταμείων και στη Βουλή να υπήρχαν όχι χαϊκάληδες αλλά άνθρωποι με γνώσεις πολιτικής επιστήμης.
      Πολιτικής επιστήμης όμως, όχι χρηματοδοτούμενων τσιρακιών.
      Πολιτική επιστήμη όταν σκέφτομαι, αμέσως έρχεται στο μυαλό μου ένας Κοντογιώργης, ο αείμνηστος Κοσμάς Ψυχοπαίδης, άλλοι αφανείς γνώστες του αντικειμένου με μεθοδολογική επάρκεια και όχι τα διάφορα ρεμάλια των κομμάτων.
      Τα παιδιά καλά κάνουν και σπουδάζουν,πρόκειται για εξαιρετικά έξυπνη και μεθοδολογικά άριστη επιστήμη, το θέμα είναι η αλητοσυμμορία της κομματοκρατίας που νοθεύει τη γνώση και παράγει σκουπίδια ιδεοληψιών αντί για γνώση.

      Διαγραφή
  8. 2:41 μ.μ. ΤΣΕΛΣΙ, ΖΕΙΣ ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως οτι και να πουμε, για πουστης, η "Τσελση", διαλεξε θηλυκο ονομα !!! Ο καθε λαθρο θα γοητευτει.

      Διαγραφή
  9. Ας έχει υπ' όψιν του ο κ. καθηγητής ότι η εν πολλοίς φασίζουσα και αυταπόδεικτα διχαστική λογική της "πολιτικής μηδενικής ανοχής" που προκρίνει ως συστημική λύση μπορεί κάλλιστα να αντιστραφεί εις βάρος του μετά τις επόμενες-μεθεπόμενες εκλογές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορεί να αντιστραφεί το όποιο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: αρκεί η λέξη ρατσισμός να αντικατασταθεί από τη λέξη ανθελληνισμός - αρκεί η μηδενική ανοχή να μην στρέφεται ενάντια στα αυτοργανωνόμενα λαϊκά κινήματα αλλά ενάντια στις (επιθετικός προσδιορισμός της αρεσκείας σας) ελίτ. Το τρέχον πλέγμα εξουσίας, του οποίου τόσο ολόθερμος υποστηρικτής είναι ο κ. καθηγητής έχει απείρως περισσότερους λόγους να τρέμει τις πολιτικές μηδενικής ανοχής και πολιτικής ορθότητας σε περίπτωση που αύριο-μεθαύριο εφαρμοστούν όχι υπέρ του αλλά εναντίον του. Όντας και ο ίδιος προϊόν Οβιδιακής μεταμόρφωσης, σαφέστατα μπορεί να συλλάβει τις πλήρεις διαστάσεις μια τέτοιας αντιστροφής, εφιαλτικής για αυτόν, πλην όμως ευκταίας για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περιμενε να δεις τι θα κανουμε πρωτο κομμα θα βγει κατσαπλιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα περιμένουμε να κάνουμε όταν βγούμε πρώτο κόμμα, δεν θα γίνει ποτέ!
      Τους έχουμε δώσει χρόνο και χόρο να αναδιαταχθούν απο το χαστούκι που φάγανε στις περσινές εκλογές, μπορεί ακόμα να είναι ζαλισμένοι και να καθυστερούν χαρακτηριστικά να αντιληφθούν τι τους χτύπησε αλλά να μη ξεχνάμε οτι πίσω τους μπορεί να μην έχουν τον λαό αλλά έχουν το κεφάλαιο και τα παγκόσμια λαμόγια.
      Αν συνεχίσουμε να λέμε αναμεταξύ μας "θα τα πούμε όταν θα είμαστε πρώτοι" μάλλον δεν θα προλάβουμε.

      Χρειάζεται συμπληρωματική υπόγεια δράση εδώ και τώρα!
      Αλλιώς θα διαβάζουμε σαν χάνοι άρθρα για νομιμοποίηση άλλων 150 χιλλιάδων λάθρο προς εξισορόπηση της κομματικής τους πελατείας.
      Κάθε μέρα που περνάει, είναι και μια μέρα που του χαρίζεται.
      Η Ελλάδα πεθαίνει και ο χρόνος είναι λίγος.

      Διαγραφή
  11. Ο ως ανω κυριος εγλυψε κ0λους και φιλησε κατουρημενες ποδιες για να γινει καθηγητης, οπως ολοι οι ομοιοι του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η απάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου στο άρθρο του «καθηγητή»

    http://www.youtube.com/watch?v=Sqd9pqOMEDU&list=TLmW--tDD3oYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιολύπητος ο "καθηγητής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποια στιγμή πάντως θα έπρεπε να σταματήσουμε τις κούφιες απειλές μέσω διαδικτύου και να προχωρήσουμε σε "υγειονομική"* επειχείρηση όπως λέει ο χλιμίτζουρας στην φωτογραφία.

    *Χρησιμοποιώ τα δικά του λόγια.

    Έιμαστε φανερά στο 18 με 20% του Ελληνικού λαού και σίγουρα αρκετά περισσότερος κόσμος στηρίζει προς το παρόν σιωπηρά.
    Έχει καταντήσει αηδία η κάθε καπότα να ξερνάει χολή και να προτείνει διάφορες μαλακίες εναντίων των Ελλήνων.

    Κάπου υπάρχει και ένα όριο. Αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών