Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

Συλλήψεις τούρκων ηθοποιών για κατοχή ναρκωτικών....Συνέχισε να βλέπεις μογγολοσήριαλ νεοέλληνα!

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς έχουν σε πρωτοσέλιδα που διαβάζεις, οι φυλλάδες και τα περιοδικά, ραγιά...

Μετά τη σύλληψη της Γκιζέμ Καρατζά, της Μουαζέζ από το σίριαλ «Θανάσιμη Ομορφιά» και μερικών ακόμα ηθοποιών, η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε νέες συλλήψεις πασίγνωστων καλλιτεχνών.

Από τη μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών σε διάφορες πόλεις της χώρας, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους ο .....δημοσφιλής Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ) που συνελήφθη κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα!

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε 60 διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Τσεσμέ και Μπόντρουμ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη και η γνωστή ηθοποιός Νεχίρ Ερντογάν (Ναζλί) και οι: Σαρπ Απάκ, ο Ιλκέρ Ακσούμ, ο Σαχίν Ιρμάκ, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, ο Γκοτς Οζυόλ, ο Ερσίν Κορκούτ και ο τραγουδιστής Μεχμέτ Ερντέμ.

Όλοι τους τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δίκες τους θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν 20 κιλα ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρήση ναρκωτικών και παραχώρηση χώρου για χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών