Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013

Μουσείο Κεμάλ φτιάχνει ο ανθέλληνας Μπουτάρης

Σε μία νέα πρόκληση εναντίον των πολιτών της Θεσσαλονίκης προβαίνει ο δήμαρχος των τούρκων, ο εχθρός κάθε τι ελληνικού, ο Γιάννης Μπουτάρης. Μετά την απαγόρευση της εκδήλωση των Ποντίων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, μετά την παρέλαση των ανώμαλων, τώρα φτιάχνει και μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη.
Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται περί αστείου, όμως δεν είναι. Το λογικό θα ήταν να μην μπορεί κάποιος να είναι τόσο ανάλγητος, ώστε να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον σφαγέα του Ελληνισμού. Ιδιαιτέρως δε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί στην...
Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα ζουν μερικοί από αυτούς που έζησαν την Μικρασιατική Καταστροφή, τον απότομο ξεριζωμό του Ελληνισμού, που ονομάστηκε «συνωστισμός» από την Ρεπούση.

Στην νεοφιλελεύθερη λογική των μνημονίων, αλλά και της μαρξιστικής αντίληψης των πραγμάτων, το κέρδος είναι υπέρ άνω όλων και τα πάντα, ακόμα και η ίδια μας η ψυχή, θα πρέπει να κάνει στην άκρη, προκειμένου να αποκτηθεί περισσότερος πλούτος. Το μουσείο Κεμάλ, στην σκέψη του Μπουτάρη, όμως, δεν αποσκοπεί στην απόκτηση κερδών. Αποσκοπεί στην διάλυση της εθνικής συνειδήσεως, ώστε να καταστεί η Θεσσαλονίκη μία πολυπολιτισμική χώρα και να δημιουργηθεί εν τέλει η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως την ονειρεύονται οι Ιουδαίοι ταγοί της παγκοσμιοποίσης.

Αποτελεί πραγματικά ντροπή για την χώρα να διοικούν δήμους της άνθρωποι, όπως ο Μπουτάρης και ο Καμίνης. Άνθρωποι που θέτουν υπέρ άνω όλων την εξυπηρέτηση των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων, εις βάρος των πολιτών. Ο Λαός της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτός της Αθήνας έχουν αντιληφθεί την συμπαιγνία που έπαιξαν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στηρίζοντας με κάθε τρόπο – νόμιμο ή παράνομο – τους δημάρχους αυτούς, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς να γίνουν αντικείμενο γιούχας.

πηγή

14 σχόλια:

  1. "Μουσείο Κεμάλ φτιάχνει ο ανθέλληνας Μπουτάρης"

    Θα θέλει να γίνει και το μαυσωλείο του μάλλον ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ"ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ"ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ;ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ;ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗΣΗ,ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΜΑΛ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ;ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΞΩΡΑΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΕΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΗΝ ΠΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουχτάρ Μπουχτάρ Μπουτάρ καί για το Ελληνικότερον Μπουτάρης.Καλά κρασιά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι κακή ιδέα να φτιαχτεί μουσείο για τον Κεμάλ, αρκεί να είναι αντικειμενικό. Να έχει χάρτες με όλες τις σφαγές, μαρτυρίες - ντοκουμέντα απο τις γενοκτονίες και βέβαια σε περίοπτη θέση την φωτογραφία του Κεμάλ στην παραλία, εκεί που είναι γυμνός (σχεδόν - φοράει κάτι σανδαλάκια πούστικα) και έχει πόζα όλο νάζι. Του Μπουτάρη φαίνεται πως του αρέσουν οι πούστηδες γι' αυτό και το κόλλημά του με τον τσιμπουκλή Κεμάλ, το gay parade κλπ. Να δείτε που θα τακιμιάσει με τον Τατσόπουλο.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΩΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΙΡΗ.ΔΙΟΡΘΟΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ .
    ΚΕΜΑΛ Ο ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο προδότης και τουρκόφιλος δήμαρχος μπουτάρ-πασά συμμετέχει ενεργά στα ύπουλα σχέδια αλλοίωσης της Θεσσαλονίκης καλυπτόμενος πίσω από την δικαιολογία της πολιπολισμικότητας της πόλεως.
    Η αλήθεια είναι άλλη και γνωστή. Όχι μόνο αυτό δεν είναι το σπίτι που γεννήθηκε ο Super gay, αλλά ούτε ποτέ πάτησε το πόδι του εκεί Το σπίτι που έμενε όταν ήρθε σαν έφηβος στη Θεσσαλονίκη ήταν σε διπλανή συνοικία που εκει σήμερα βρίσκεται πολυκατοικία. Το σπίτι αυτό αγοράστηκε από μία πλούσια οικογένεια που όταν έμαθε το λόγο αγοράς, αρνήθηκε να το πουλήσει αλλά τελικά αποκτήθηκε δια απαλλοτριώσεως από την πολιτεία. Τα δε έπιπλα, αυτά είναι που ούτε τα αγγιξε ποτέ. Όλα έγιναν στα πλαίσια της υποταγής μας στα πλάσια της καλής φιλίας προς την τουρκία. Καλό είναι όλοι μας να επισκεφτουν το link που παραθέτω ώστε να έχουμε άποψη επί του θέματος. Την πραγματική γενέτειρα και το σπίτι που γεννήθηκε ο Super-gay επισκέφτηκε στο παρελθόν ο τούρκος πρόξενος, όπως θα δείτε στο link. Η όλη ιστορία δρομμολογείται ώστε αφ´ ενός μεν να διατηρείται η σχέση της τουρκίας με την περιοχή και αφ´ ετέρου, να διατηρείται η αιτία των Σεπτεμβριανών γεγονότων ( 6ης Σεπτεμβρίου 1955 ) με την προβοκάτσια της βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του ατατούρκκγεϋ που οδήγησε στις βιοπραγίες εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.

    http://www.zagalisa.gr/content...

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.zagalisa.gr/content/megalo-psema-kai-i-apokalypsi-tis-alitheias-o-moystafa-kemal-den-gennithike-sti-thessaloniki

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  10. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΤΣΑΚΙΡΗΣ - ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΛΛΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ;

    ΚΡΘΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελαφροδεξιά της φάπας έχει χάσει το μπάλα και 'χει αμολήσει τα τρολλάκια μπας και...
      Πιές ξύδάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω υπάλληλε του προδότη.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΞΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΩ Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΘΙΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

      Διαγραφή
  11. Δεν φταίει η μπεκρόγρια ο μπουτάρης , αυτοί που τον ψήφισαν και έγινε δήμαρχος φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών