Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

Ο Στουρνάρας αποκάλυψε το νέο ανθελληνικό σχέδιο: "Έρχονται κατασχέσεις εντός των επόμενων μηνών...υπερ των Τραπεζών"...Και μερικά ερωτήματα από εμάς τους....μη γνωρίζοντες!

Ο υπουργός οικονομικών έδωσε συνέντευξη στην οποία ξεκαθάρισε και το τι θα γίνει και γιατί θα γίνει. 
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News δήλωσε:
 “Δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι γιατί διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Θα τεθούν όμως κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια ώστε να προστατεύονται αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη και να μη βρίσκουν ευκαιρία να αποφύγουν την καταβολή των δόσεων οι κακοπληρωτές”.

Το ύψος του ανεξόφλητου δανείου που θα αποτελέσει το εφαλτήριο του πλειστηριασμού δεν έχει ακόμη οριστεί, ενώ το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει τη σταδιακή μείωση της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου που προστατεύεται, από τις 200.000 στις 150.000 ευρώ.

Και τώρα ας κάνουμε εμείς οι..... αδαείς κάποια απλά ερωτήματα στον Υπουργό Οικονομικών..

1ον: Συμμετέχουν οι Τράπεζες σε πλειστηριασμούς τρίτων για ποσά άνω των 200.000 ευρώ...;! Πόσο μάλλον για 150.000;! Και αν η απάντηση είναι "ναι", πόσο % συμμετέχουν για να...επωφεληθούν:!

2ον: Η κατάρρευση και ο κίνδυνος για τις τράπεζες προέρχεται από τα στεγαστικά δάνεια ή τα καταναλωτικά που....
αποτελούν τη "μαύρη τρύπα" κάθε υποκαταστήματος;

3ον: Πόσο ποιο γελοίο επιχείρημα μπορεί να σκεφτεί "Υπουργός Οικονομικών" από το "αν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί θα αυξηθούν οι αιτήσεις και οι παροχές νέων στεγαστικών δανείων..."; Στη Bilderberg του τα έμαθαν άραγε όλα αυτά του Στουρνάρα ή στον ΙΟΒΕ;

4ον: Μήπως οι πλειστηριασμοί είναι απλά η προμετωπίδα της προσπάθειας διάλυσης της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα και η προσπάθεια μετεγκατάστασης αλλοδαπών στη Χώρα μας με σκοπό την αλλοίωση της... εθνικής μας ταυτότητας;
(Για όσους δεν το γνωρίζετε, αν αλλοδαπός αγοράσει κατοικία στην Ελλάδα που κοστίζει άνω των 250.000 ευρώ παίρνει άδεια παραμονής και οσονούπω.... αστικά δικαιώματα, δηλαδή "εκλέγειν και εκλέγεσθαι")

Και ένα τελευταίο ερώτημα

Να δεχθούμε ότι αν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί θα... σωθούμε και θα πάρουμε τη...δόση.
Αν παρ' όλα αυτά δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε μετά το δικαίωμα κύριε Υπουργέ να σας..... χρίσουμε στα θεμέλια του νέου οικοδομήματος που θα χτίσουμε για να σιγουρέψουμε ότι θα στεριώσει;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών