Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Ο Δένδιας απειλεί όσους δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία


Ο Δένδιας απειλεί όσους δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία

Συνέντευξη έδωσε ο Δένδιας στην οποία έδειξε τις πραγματικές του πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις σύσσωμου του καθεστώτος, το οποίο επιτρέπει την «ελευθερία της άποψης», αρκεί αυτή η άποψη να συμφωνεί με το καθεστώς.
Έτσι φτάνει μέχρι του σημείου της αθλιότητας να απειλεί, ουσιαστικά, οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με την άποψη του καθεστώτος. Ξεκινά απειλώντας γενικώς όλους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «είναι θλιβερό ένα νεοναζιστικό μόρφωμα να βρίσκεται στο Kοινοβούλιο με την ψήφο του ελληνικού λαού». Βέβαια τον κ. Δένδια ουδέποτε τον πείραξε το γεγονός ότι....
το ΠΑΣΟΚ με τους αναρίθμητους απατεώνες βρίσκεται εντός του Κοινοβουλίου. Ούτε βέβαια τον πείραξε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οπαδοί είναι ληστές και τρομοκράτες, βρίσκεται επίσης εντός Κοινοβουλίου. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβει ψήφους από την ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ αποτελεί για αυτήν καμμία ουσιαστική απειλή.
Στην συνέχεια ο Δένδιας εξειδικεύει τις απειλές του στον τομέα ευθύνης του, δηλαδή στα Σώματα Ασφαλείας, λέγοντας ότι «όποιος αστυνομικός επιχειρήσει να εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές του συγκεκριμένου κόμματος θα τεθεί εκτός του Σώματος». Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που ο Δένδιας απειλεί τοιουτοτρόπως τους αστυνομικούς, αφού τον ενδιαφέρει πάρα πολύ όλοι οι αστυνομικοί να είναι του καθεστώτος και πειθήνια όργανα της κυβέρνησης του Μνημονίου.
Δεν τον πειράζει, όμως, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως ότι το καθεστώς είναι ένα και αδιαίρετο, με αποχρώσεις που μόνο σκοπό τους έχουν να εξαπατούν τους αφελείς. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την ΝΔ είναι μια συγκυβέρνηση δρόμος άλλωστε, ενώ αντιθέτως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εκτός του συστήματος της κλεπτοκρατίας και της διαπλοκής και αυτό είναι που τους πειράζει.
Να ξέρει ο Δένδιας, οι υποτακτικοί του και τα αφεντικά του ότι η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες πολίτες δεν λυγίζουν από απειλές. Ο δρόμος μας δεν ήταν ποτέ στρωμένος από ροδοπέταλα. Έχουμε συνηθίσει την πολεμική του καθεστώτος και δεν θα πτοηθούμε μέχρι την τελική αναπόφευκτη Νίκη. Γιατί ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει ποιοι τον εξαπατούσαν εδώ και δεκαετίες και είναι αποφασισμένος να τους κλείσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

5 σχόλια:

  1. Αν δεχεται επιδειξη ορχεων ως ψηφο, τον ψηφιζω απο τωρα !! Και με διπλοψηφια !! Να παρανομησω γι αυτον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω όχι μόνο να του τα δείξουμε, αλλά να του τα δώσουμε κιόλας.

      Φαίνεται ότι γουστάρει ο καραφλόπουστας.

      Διαγραφή
  2. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1235278_1436829899876020_66517152_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάτι τού λείπει.... βρέ κάτι τού λείπει ... τί τού λείπει ..... τί τού λείπει .....
    άααααα ή Κιπά .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών