Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αμερικανοσιωνιστές είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις σημερινές αντισυνταγματικές συλλήψεις.

Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, ενόψει της άφιξης του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη.

Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις...
χαιρέτισε τις συλλήψεις της ηγεσίας και μελών του κόμματος, δηλώνοντας ότι αυτό που διακυβεύεται με τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Χάρις γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μια τέτοια μετωπική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, τονίζει ότι υπάρχουν όρια, τα οποία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουν ξεπερασθεί εδώ και πολύ καιρό. «Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναγνώρισε την απόλυτη αναγκαιότητα να πει ότι φθάνει, δεν πάει άλλο, και να αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να σταματήσει την σχιζοφρένεια της Χρυσής Αυγής. Ένα κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί με κυνισμό την ελευθερία που προσφέρει η δημοκρατία για να υποσκάπτει αυτή την ίδια τη δημοκρατία» ολοκλήρωσε ο Χάρις.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι μνημονιακοί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά εκτελούν εντολές ξένων κέντρων αποφάσεων. Στόχος τους είναι να εξοντώσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να έρθει "αναίμακτα¨ η συγκυβέρνηση του τρίτου μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι περίεργο που και ο προηγούμενος Πρωθυπουργός και όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας, όταν επισκέπτονται το Κράτος των ΗΠΑ, συναντώνται με την επιτροπή αυτή; Γιατί να μη συναντηθούν π.χ. με τους Κινέζους, τους Ρώσους και εκατοντάδες άλλες εθνότητες που έχουν εκπροσώπους στις ΗΠΑ; Τους αρέσει τόσο πολύ η διατροφή κόσερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαν λοιπόν όλοι τους στους αμερικανοσιωνιστές, ακόμη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μετά ήλθαν και οι αμερικανοσιωνστές εδώ και κάθε φορά το θέμα ήταν η Χρυσή Αυγή. Μετά συνελήφθησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με γελοίες κατηγορίες αφού τα σαφώς φιλοσιωνιστικά ΜΜΕ φρόντησαν να καλλιεργήσουν το κατάλληλο κλίμα με τις επί 24-ώρου βάσεως συκοφαντίες τους.
    Μήπως η θεωρία της συνωμοσίας ισχύει, έστω και εν μέρει;
    Ρητορικά τα ερωτήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Εβραιοι εχουν κηρυξει τον πολεμο κατα του Ελληνισμου, πρεπει να τους αντιμετωπισουμε θετικα τσακιζωντας τα κοκκαλα τους, οπου τους βρουμε.
    Οι Ομογενεις σε ΗΠΑ ,Καναδα,Αργεντινη,Αυστραλια,Ν.Αφρικη κλπ οτι εχουμε πλεον ανοικτο πολεμο με τα τεκνα του διαβολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/97846/hpa-ellhnikh-kai-evraikh-koinothta-hairetizoyn-ti.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΘΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών