Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

Πανούσης της ΔΗΜΑΡ: Άνθρακες ο θησαυρός της "λίστας Δένδια"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς υιοθετεί την σταλινικής εμπνεύσεως έννοια της συλλογικής ευθύνης και διώκει συλλήβδην όλους τους Εθνικιστές.

Για γέλια και για κλάματα είναι η περιβόητη «λίστα Δένδια», με τα 32… εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, που εστάλη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να χαρακτηρίσει το κόμμα στο οποίο ανήκουν 1 εκατομμύριο Έλληνες «εγκληματική οργάνωση»!!!

Ιδού, λοιπόν, τι αναφέρει γι’ αυτή την καταγέλαστη και κατάπτυστη λίστα ο γνωστός εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:...

«Το ότι κάποιος ανήκει σε ένα κόμμα, ακόμη κι αν ήταν στην Κεντρική Επιτροπή ή βουλευτής και τελεί μια πράξη, δεν το συνδέει αυτομάτως με την ευθύνη του κόμματος, ώστε να μπορεί το κόμμα να θεωρηθεί ότι αποτελεί ή έχει συγκροτήσει μια εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα και έτσι όλο το κόμμα να θεωρηθεί ότι υπόκειται σε ποινικό έλεγχο. Πρέπει να αποδειχτεί ότι το κόμμα δημιουργεί παραστρατιωτικές οργανώσεις, τάγματα εφόδου με εντολές διάπραξης εγκλημάτων, ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα τα οποία καθοδηγούν, που είναι ηθικοί αυτουργοί ή καμιά φορά και άμεσοι αυτουργοί, αλλά αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδειχτούν και να συμπεριλάβουν ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό.
 
Ακόμη και αν καταδικαστούν για παράδειγμα 10-15 άνθρωποι και αποδειχτεί ότι στον κύριο πυρήνα αυτού του μορφώματος υπήρχαν εγκληματικές προθέσεις, το υπόλοιπο κόμμα μπορεί να παραμείνει ή να ξαναδημιουργηθεί με ένα άλλο όνομα».

(ΥΓ) 1: Σωστά όλα αυτά, αλλά υπάρχει βεβαίως και μια άλλη παράμετρος: να γίνει πρασινοκοκκινομπλέ χούντα (του… συνταγματικού τόξου) και να εφαρμόσει τη ρήση μιας κομμουνίστριας δημοσιογράφου του καναλιού Alpha: «δεν προβλέπει το Σύνταγμα να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου, αλλά το προβλέπει δεν το προβλέπει εμείς πρέπει να το κάνουμε»! Σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει ασφαλώς το άρθρο 120 του Συντάγματος (που αναφέρει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»). Kαι η συνέχεια προσεχώς…

9 σχόλια:

  1. Ειπαμε, θελει ψυχραιμια και καλο χειρισμο απο την ηγεσια ,κυριως...Τα αλλα θα ερθουν μονα τους γιατι το ψεμμα εχει κοντα ποδαρια, και η προπαγανδα ειναι τοσο χοντρη και γινεται απο τοσο αναξιοπιστους "τοξοτες" ,πολιτικους και δημοσιογραφικους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχουμε ξαναπει...δεν μπορούν να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή...
    Ήδη ο Τσίπρας άρχισε να τα μαζεύει και να μιλάει ότι δεν θέλει τη Χρυσή Αυγ΄εκτός νόμου με το πρόσχημα της "σύστασης εγκληματικής συμμορίας" γιατί μετά η μπάλα θα πάρει αμπάριζα τη δική του πραγματική συμμορία...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναγωνιστές μήπως θά πρέπει ή διαδυκτιακή εκπομπή νά γίνεται πλέον κάθε βράδυ καί όχι μόνο δυό φορές τή βδομάδα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε βράδυ και να γίνεται διάλογος με τους ψηφοφόρους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
      Αυτές τις ώρες χρειάζονται όλοι, κάποια ιδέα μπορεί να πέσει στο τραπέζι, απορίες που μπορούν να λυθούν.
      Ας περνάνε τα mail απο ένα πρώτο τσεκάρισμα για το άν είναι υβριστικά και μετά να απαντάνε και οι βουλευτές.
      Νομίζω θα ήταν απο τις καλύτερες περιπτώσεις επικοινωνίας με τον Ελληνικό Λαό.

      Διαγραφή
    2. Σωστος! Να αξιολογηθη απο την ηγεσια...

      Διαγραφή
  4. Η ωρα ηρθε.Η στιγμη που ολοι πρεπει να παρουν θεση και να διαλεξουν στρατοπεδο ειναι εδω!!!Η πατριδα διαλυεται,ξεπουλιεται,οι Ελληνες πεθαινουν,σε εμας ετυχε να φυλαξουμε τις νεες Θερμοπυλες.Ειναι ολοι μαζι ενωμενοι οσο ποτε, εναντιον των Εθνικιστων της ΧΑ.Αυτο και μονο αυτο Ελληνα σου λεει κατι;Μην κατσεις στην μεση χλιαρος και ανημπορος παρε θεση.Ελληνες η ανθελληνες τοσο απλα διαλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ Η ΧΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ν΄ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 2-3 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ.
    ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ,ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ: ΕΙΔΑΤΕ Ν΄ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΤΛΠ;
    ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:15 μ.μ.

    MHN MAΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΨΟΧΕΡΗ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Κ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΕΜΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ Η ΧΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΑΣΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑ. ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟ FB.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;.
    ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΧΕΙ Η ΧΑ ΑΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών