Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

Ο Βενιζέλος απολογήθηκε στις εβραϊκές οργανώσεις των ΗΠΑ για την Χρυσή Αυγή

Ποιος ωφελείται; Το κλασσικό αυτό ερώτημα, εις ότι αφορά διάφορα εγκλήματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχετικά και με το τραγικό συμβάν της Αμφιάλης. Ποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα έγκλημα, το οποίο έκανε άνω-κάτω την πολιτική και κοινωνική ζωή της Χώρας; Σίγουρα, πάντως, όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στον απόηχο του γεγονότος της περασμένης εβδομάδος μαθαίνουμε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους διαφόρων εβραϊκών οργανώσεων των ΗΠΑ (WJE, AJC, ADL B΄nai Β΄rith).

Το τι συζήτησαν, προφανώς, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το μαντέψουμε. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε σε γνωστή «προοδευτική» εφημερίδα:...
«Τι να τους είπε άραγε για τη δράση της Χρυσής Αυγής για να τους καθησυχάσει; Και τι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;», αναφερόμενη στην συνάντηση του «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ με τους εβραίους των ΗΠΑ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των οργανώσεων (Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, American Jewish Committee, World Jewish Congress, B’nai B’rith, American Israel Public Affairs Committee, World Jewish Congress και Antidefamation League) για «την προσήλωση της Ελλάδας στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της ισχύουσας αντιρατσιστικής νομοθεσίας και την  απόλυτη καταδίκη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού ως ακραία εγκληματικές πράξεις».

Ιδού οι δηλώσεις του:

«Τα ναζιστικά στοιχεία που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, θα αντιμετωπιστούν μέσα από την αυστηρή εφαρμογή των Νόμων και θα περιθωριοποιηθούν από την ελληνική κοινωνία, η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία, αποδοκιμάζει τη μισαλλοδοξία και τη βία».

Ρητορικό το ερώτημα που θέτουμε: από πού κι ως που ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης δίνει λόγο για ένα αυστηρώς εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδος στους σιωνιστές; Τι είναι αυτοί; Μήπως οι (διόλου αόρατοι πλέον) υπερκυβερνήτες της χώρας;

(ΥΓ) 1: Κατά τα άλλα, κάποιοι καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσουν ότι τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» -που καθημερινά επιβεβαιώνονται από την ίδια τη ζωή- είναι… ψεύτικα!

(ΥΓ) 2: Την «συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», την οποία επικαλείται, πότε τη ρώτησε ο Βενιζέλος; Ή μήπως τη θεωρεί δεδομένη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών