Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Συμπαράσταση διαμαρτυρίας στην Γ.Α.Δ.Α. απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το οργανωμένο σχέδιο που είχε προαναγγελθεί από τους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων με διώξεις και προφυλακίσεις βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

 Η Χρυσή  Αυγή είναι εδώ ο Ελληνικός λαός γνωρίζει τι συμβαίνει και στέκεται στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου. Συμπαράσταση διαμαρτυρίας στην Γ.Α.Δ.Α. απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση. Ψηλά οι Σημαίες!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Οι αστυνομικές δυνάμεις...
με προκλητικό τρόπο υπακούοντας σε άνωθεν εντολές προσπαθούν απομακρύνουν τους Έλληνες που βρίσκονται έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να συμπαρασταθούν στην Χρυσή Αυγή.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναγωνιστές αυτό ήταν !!!

    Το σύστημα πανικόβλητο διέβη τον Ρουβίκωνα.

    Αυτή είναι η αρχή του τέλους για τους προδότες.

    Όταν σε διώκουν οι ΝΕΝΕΚΟΙ, όταν σε καταδιώκουν οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ανθέλληνες, αυτό σημαίνει ότι είσαι ΑΞΙΟΣ της Πατρίδας !!

    Τώρα θα γιγαντωθεί το Εθνικιστικό Κίνημα, αφού το σύστημα δείχνει ποιους ΦΟΒΑΤΑΙ πραγματικά.

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συνθημα : ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ, ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ! ακουγεται εξω απο την ΓΑΔΑ των αριστερων ( του κλεφτικου τοξου, εννοω)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών