Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

Ο Βορίδης είχε προαναγγείλει την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής πριν τη δολοφονία - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα από τον ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο, τον οχετό ψεύδους και συκοφαντιών, αλλά και την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχει γίνει πλέον πασιφανές πως όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων ημερών είναι στημένο. Το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι πυροδότησε μια πολύ καλά σχεδιασμένη μαζική επίθεση από κόμματα και κανάλια, ώστε να επιτευχθεί η πολιτική εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Είναι αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας στο Mega την...
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (Μία μέρα πριν το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι), όπου ο Μάκης Βορίδης προαναγγέλει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και αναφέρει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να γίνουν: "Η Χρυσή Αυγή, δήθεν αυτοί οι σκληροί αντικομμουνιστές, να προπηλακίζουν τους συγγενείς των θυμάτων, να φέρονται με τον τρόπο τον οποίο όλοι είδαμε, να χτυπούν και να περιφέρουν, να τραβολογάνε ανθρώπους, οι οποίοι οι ίδιοι έχουν θύματα μέσα στην Πηγάδα. Βρισκόμαστε πια σ’ ένα σημείο που θ’ άξιζε κανείς να σκεφτεί, πέρα από την ανάγκη να ασκηθεί συγκεκριμένη δίωξη για το περιστατικό, αλλά να δει κανένας μήπως συλλέγοντας πια σειρά περιστατικών, δηλαδή εγκληματικών ενεργειών, έχουμε μπροστά μας τη συστηματική δράση μιας εγκληματικής οργανώσεως”.



Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε από του βήματος της Βουλής τις παράνομες μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους και την προαναγγελθείσα πολιτική δίωξη.



Στην δευτερολογία του ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατέδειξε την απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης από τον τραγελαφικό φάκελο Δένδια, τονίζοντας πως η έρευνα θα αποδείξει πως η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι.



πηγή

2 σχόλια:

  1. Πεστο Λιακο να ξυπνήσουν οι Ελληνες επιτέλους και να μην κοιτάνε την ορθογραφία του άλλου παρά την κατάντια της χώρας .ξέρω τη λέω αναφερόμενος σε κάποιους βλάκες σε ένα άλλο αθρο του πασπαρτού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Καλά έκαναν οι Εβραίοι και εξολόθρευσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό!» λέει ραβίνος
    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/video_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών