Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

Κασιδιάρης στην έκθεση εξέτασης: "Διώκομαι για πολιτικούς λόγους"

Ο Ηλίας Κασιδιάρης διατρανώνει την αλήθεια

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:...
Αρνούμαι την κατηγορία. Διώκομαι για πολιτικούς λόγους.


Οι κατηγορίες στην έκθεση εξέτασης είναι για τα πανηγύρια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για έκρηξη (!), ληστείες από κοινού με άλλους (!!) και ανθρωποκτονίες από κοινού με άλλους (!!!).

Στο "κατηγορητήριο" για τον Κασιδιάρη περιλαμβάνονται πράξεις άσχετων ατόμων, που απλά είχαν φυλλάδια ή κασκόλ της Χρυσής Αυγής σπίτι τους!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Είναι ολοφάνερο ότι διώκεται για πολιτικούς λόγους...η πρόφαση είναι οι λόγοι που αναφέρονται σε παραβάσεις του κοινού ποινικού δικαίου...
    Ιστορικά να το δει κανείς κανένα καθεστώς δεν έχει διώξει και καταδικάσει ποτέ κανέναν για πολιτικούς λόγους...πάντα υπήρχε μία τυπική αφορμή και πρόφαση που ο κατηγορούμενος κατηγορούνταν για πράξεις του κοινού ποινοκού δικαίου...

    Αντιγνώμων

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΕΞΩ.
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ;;;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ. ΘΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΙ 282 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΝΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο τον αλητη το παχυδερμο το βενιζελο που δηλωνε με θρασος χιλιων ουρακοταγκων οτι εχει σπιτι του τα αμυντικα σχεδια της Ελλαδας που ηταν ο εισαγγελεας να τον μπουζουριασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η όλη πορεία της Χρυσής Αυγής ως τώρα, είχε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Στο μυαλό των Ελλήνων ψηφοφόρων, αυτό που μέτρησε πριν από ένα χρόνο στις εκλογές και σας έδωσε το 7%, ήταν ότι -σε αντίθεση με τους υπόλοιπους- κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη σας για την πατρίδα όπως και την εντιμότητά σας σε θέματα οικονομκής διαχείρισης.
    Από εκεί και πέρα όμως υπήρξαν πολλά μείον που έδωσαν την αφορμή στους κυβερνώντες να σας κυνηγήσουν ανελέητα. Η στρατιωτικού τύπου πειθαρχία μπορεί να λειτουργεί στο στρατό αλλά είναι πολύ 'δύσκαμπτη' για να λειτουργήσει στην πολιτική ζωή και συν της άλλης πολύ προβλέψιμη, με το σκεπτικό ότι οτιδήποτε αποφασίζεται πρέπει να δίνει το ΟΚ ο "διοικητής'. Αυτό όμως συνδέει με την σειρά του όλη την πορεία της οποιασδήποτε 'διαταγής' με πρόσωπα που παρεμβάλονται ενδιάμεσα για να μεταφερθεί η εντολή αυτή, διαδικασία που τώρα την πληρώνετε πολύ ακριβά. Επιπλέον, η εμμονή σας με ενέργειες που βασίζονται στη δύναμη και όχι στο μυαλό σας στοίχισε. Ποτέ ο φανατισμός και τα μπράτσα δεν νίκησαν το μυαλό, ιδιαίτερα όταν άλλοι έχουν την εξουσία και όλα τα μέσα με το μέρος τους για να την εφαρμόσουν. Από τη στιγμή που είχατε 20% και ανεβαίνατε, έπρεπε να κρατήσετε μία πιο μετριοπαθή στάση αλλά δυστυχώς δεν μπορέσατε να συγκρατηθείτε. Δεν χρησιμεύουν πολιτικά ούτε τα τραγουδάκια, ούτε οι προσοχές, ούτε οι δάδες. Το να ανεβαίνετε δημοσκοπικά και π.χ. να ασχολείται ο αρχηγός σας με το εάν ο 'Ανκετοκούμπο' είναι ¨Ελληνας ή όχι δεν είναι ούτε έξυπνο ούτε πρωτεύων ζήτημα σε πολιτικό επίπεδο. Χρησιμεύει η προσήλωση σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό σκοπό που θα βοηθά τους Έλληνες πολίτες και θα τιμωρήσει όσους πούλησαν την Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι, και τίποτα παραπάνω. Εάν μπορέσετε να κάνετε αυτήν την μετάβαση πρώτα στο μυαλό σας θα μπορέσετε να επανέλθετε. Και κάντε και κάτι επιτέλους σε πολιτικό επίπεδο τώρα που δέχεστε αναπάλληλα χτυπήματα. Εάν είχε ήδη παραιτηθεί π.χ. ο βουλευτής στην Β Αθηνών θα πηγαίναμε σε εκλογές. Κάθε μέρα που περνάει, οι κυβερνώντες εφευρίσκουν τρόπους για να σας πετάξουν έξω από όλες τις διαδικασίες και σε λίγες μέρες δεν θα έχετε κανέναν πολιτικό τρόπο αντίδρασης. Επιτέλους ενεργήστε πολιτικά, δεν μπορούμε να βλέπουμε τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους που πούλησαν την χώρα να το παίζουν τιμητές δημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, μπορεί να έχεις δίκαιο σε κάποια σωστά που λες, πρέπει να καταλάβεις όμως ότι η δημοκρατία και ο εθνικισμός των Ελλήνων ποτέ δεν αφέθηκαν ελεύθερα σε αυτήν την χώρα! Ποτέ!. Από το 1830 που -υποτίθεται- οτι ελευθερωθήκαμε, μέχρι σήμερα! Και ας πούμε ότι έκανε η ΧΑ όλα αυτά που λες. Και ας πούμε ότι δεν έδινε καμμία αφορμή στο διεφθαρμένο και σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και κατόρθωνε να πάρει το 40% του λαού, να σχηματίσει αυτοδύναμη κοινοβουλευτικά κυβέρνηση και να κυβερνήσει τη χώρα (λέμε τώρα...). Αμφιβάλλεις ότι την επόμενη μέρα θα άρχιζαν εγχώριες προβοκάτσιες τα εγχώρια πρακτοράκια, θα εξέδιδαν εμφυλιοπολεμικές ανακοινώσεις εναντίον της τα κόμματα του.... "αυνταγματικού τόξου" και θα καλούσαν ξένες δυνάμεις για ωμή επέμβαση στην Ελλάδα (!) και σε εκτέλεση όλων αυτών πολεμικά πλοία όλων των "συμμαχικών" δυτικών χωρών θα ναυλοχούσαν την μεθεπόμενη μέρα έξω από τον Πειραιά και θα απέκλειαν οικονομικά τη χώρα καταδικάζοντας πάλι τη χώρα σε λιμό -όπως στα γεγονότα με τον Πατσίφικο, το 1916- και θα απαιτούσαν με την απειλή βομβαρδισμού από τα κανόνια και τα αεροπλάνα τους την παραίτηση της κυβέρνησης της ΧΑ, επικαλούμενοι και σήμερα όπως και τότε τη... "σωτηρία της Ελλάδας" από τον.... "εθνικό διχασμό"; Τα ίδια δηλαδή που έκαναν το 1917 με την κυβερνηση του βασιλιά Κωνσταντίνου -Ζαϊμης ήταν τότε, αν θυμάμαι καλά ο πρωθυπουργός- και την εξαναγκασαν σε παραίτηση μέσα σε 1 νύχτα, ενώ εν συνεχεία ναυταποβατικές δυνάμεις του Ζωνάρ παρέλασαν σχεδόν ανενόχλητες από τον Πειραιά προς την Αθήνα , μέσω.... Συγγρού και κατέλαβαν όλες τις καίριες θέσεις της πρωτεύουσας, εξαναγκάζοντας το βασιλιά στη φυγή και στο σχηματισμό βουλής και κυβέρνησης του εκλεκτού (τους) "αδελφού" Βενιζέλου;
      Εδώ ολόκληρη πανίσχυρη στρατιωτική δικτατορία του Παπαδόπουλου που έλεγχε τα πάντα δεν μπόρεσε να τους αντιληφθεί και πολύ περισσότερο να αντιταχθεί στις ξένες δυνάμεις και μέσα σε μια βδομάδα μέσω.... Πολυτεχνείου και Ιωαννίδη την ανέτρεψαν -αναίμακτα!- μέσα σε μια μόνο νύχτα (25-10-1973) και συ μου μιλάς ότι θα αφήνανε οι ίδιοι ποτέ τη ΧΑ να κυβερνήσει τη χώρα, επειδή μια νύχτα εκλογών πήρε το.... 40% του ελληνικού λαού;
      Ολα είναι προσχεδιασμένα από αυτούς και όλα έχουν ένα plan B από αυτούς -ακόμη και για την περίπτωση που η ΧΑ κατελάμβανε την εξουσία! Οπότε ας μην ψάχνουμε να βρούμε "λάθη της ΧΑ",π.χ για τον Ανκετόκουμπο, για το ένα για το άλλο, που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Γενικώς η χώρα μας είχε την ατυχία να βρίσκεται πολύ κοντά στο Ισραήλ, και το Ισραήλ από της αρχαιότητας ποτέ δεν την άφησε..."ήσυχη"! Εβρισκαν οι Σωνιστές πάντα ένα τρόπο να "ελέγχουν" αυτή τη γωνιά της Μεσογείου, να "ελέγχουν" και τον Ελληνισμό που θεωρούσαν -και θεωρούν- ως τον πιο επικίινδυνο και μισητό αντίπαλό τους !
      Εν πάση περιπτώσει , αυτό που λέω ότι θα συνεχίσει η ΧΑ να προσπαθεί και ο λαός της μαζί της -και ό,τι βγει! Χαμένος είναι ένας αγώνας μόνον όταν δεν δίνεται!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών