Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης - Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 12:30


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε για την άθλια μεθόδευση του καθεστώτος εναντίον των Εθνικιστών  και του Αρχηγού που οδήγησε στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, σήμερα Πέμπτη 12:30
Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των....
Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο είναι βασισμένο σε δυο ανώνυμες καταγγελίες ψευδομαρτύρων που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αοριστολογίες.

Ακόμη, απονέμεται τυχαία στους συλληφθέντες συναγωνιστές - βουλευτές η διεύθυνση μιας "εγκληματικής οργάνωσης" δίχως να στοιχειοθετείται τίποτα και να συνδέεται κανένα πρόσωπο με κανένα συμβάν, ενώ τέλος ακόμα και η περιβόητη άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έδειξε τίποτα.

 Απέναντι σε αυτήν την χαλκευμένη και πρωτοφανή πολιτική δίωξη καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 12:30.

2 σχόλια:

  1. Με ένα "φτηνό", ανύπαρκτο, διάτρητο, "χάρτινο" και κατευθυνόμενο κατηγορητήριο οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ της μεταπολίτευσης μπροστά στις προσταγές των αφεντικών τους (εντός και εκτός συνόρων) προχώρησαν στο αίσχος της προφυλάκισης του Γ.Γ. της Χρυσης Αυγής.. Τους διαφεύγει πως οι ΙΔΕΕΣ και η ΑΓΑΠΗ για την πατρίδα είναι πέραν από πρόσωπα γιατί απλούστατα ΠΟΤΕ ΔΕΝ αγάπησαν την Πατρίδα (αφού οι περισσότεροι ουτε καν την υπηρέτησαν) ΠΟΤΕ δεν είχαν ΙΔΕΕΣ γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών τις πρόδωσαν (όπως τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών "προοδευτικών" δυνάμεων της κουκούλας) και βέβαια ΠΑΝΤΑ βάζουν τα πρόσωπα και τις τσέπες τους πάνω από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. Δεν έχουν αντιληφθεί πως η οργή του κόσμου πλέον έχει ΟΡΑΜΑ.. Έρχονται ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ διαδιασίες όπου εκεί ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ θα μπορούσαν να αποφύγουν την ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!
    Η Χρυσή Αυγή ΔΥΝΑΜΩΣΕ περισσότερο από όσο νόμιζαν! ΘΕΡΙΕΨΕ και συσπειρώθηκε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όσο έχουν αρχίσει να πιστεύουν (εξ ου και η παρατεταμένη.. Λύσσα μέσα από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ).. Ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα κι έξω από εδώ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ που δεν μπορεί πλέον να κατευθυνθεί!!
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ.. Κι από εκεί ο ΑΓΩΝΑΣ έχει δύναμη, έλεγχο, πάθος και μεγαλύτερη ΤΙΜΗ!!
    Υ.Γ. Αφού όλα έγινα ξαφνικά και αιφνίδια την περασμένη εβδομάδα και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη αποφάσισε εν μια νυκτί την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συλληψη ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (έτσι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ) τότε λίγες μέρες νωρίτερα γιατί ο κολόγερος - τρόφιμος του Προεδρικου Μεγάρου άλλαξε το ραντεβού με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 29/9 (15.00) και το έκανε μια μέρα νωρίτερα διευκρινίζοντας ΕΠΙΣΗΜΑ με επιστολή στη ΔΟΕ πως εκείνη τη μέρα, που απαγόρευσαν και την συγκέντρωση των Εφέδρων στο Σύνταγμα (τι φοβόταν άραγε;;), στην Ελλάδα θα λάβουν χώρα ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;;; Πως το ήξερε τόσες μέρες νωρίτερα ο άμεσος συνεργάτης του παπανδρέου και τώρα το φερέφωνο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ καθεστώτος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι βρωμιάρηδες του κράτους-παρακράτους της διεθνούς τρόϊκα-εβραιοκρατίας εν Ελλάδι άσκησαν τεράστιες και αφόρητες πιέσεις από χτες μέχρι σήμερα στην.... "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη που είχε κάνει χτες το έγκλημα να τολμησει να κρίνει με βάση τα στοιχεία και μόνο της δικογραφίας και αφηναν ελεύθερους τα περισσότερα από τα συλληφθέντα στελέχη της ΧΑ και τους 3 βουλευτές της. Συντονισμένες δηλώσεις των κομμάτων της μεταπολιτευτικής φαυλότητας και οικονομικού πάρτι, μπόλικο χρήμα του Σόρρος μέσω ΚΙΣ και Πρεσβειών, ομαδική παράκρουση των εγχώριων αριστεριστών ηλίθιων με τα επαναλαμβανόμενα θορυβώδη συλλαλητήρια της υστερίας, βρώμικη προπαγάνδα από τα κανάλια της διαπλοκής (Mega κ.ά, που ακόμη και το συγκρατημένο σύνθημα "Ακου αρχηγέ.... ρεζίλεψες το σύστημα..." το επαναλάμβαναν και το παρουσίαζαν εντέχνως ως στρεφόμενο, δήθεν, και κατά της... δικαιοσύνης ή και των δικαστών (!) χωρίς φυσικά κανένα αντίλογο από τους οπαδούς της ΧΑ, συκοφαντίες από τα ΜΜΕ, οχετός λάσπης κατά του Κασιδιάρη κλπ, όλα αυτά οδήγησαν τους ανακριτές στην άδικη απόφαση να προφυλακίσουν το Μιχαλολιάκο για να κάνουν απλώς το χατήρι των κομμάτων της φαυλότητας και των διεθνών επικυρίαρχων τοκογλύφων που ζητούσαν το κεφάλι επί πίνακι του Μιχαλολιάκου, όπως κάποτε ζητούσαν το κεφάλι του Ιωάννη Προδρόμου και μετά του Ιησού Χριστού.
    Ο αρχηγός της ΧΑ αυτή τη στιγμή ανεβαίνει σχεδόν μόνος ένα δύσβατο, ανηφορικό και μαρτυρικό δρόμο, πολύ δύσκολο, πολύ στενόν. Οι ευχές και προσευχές όλων μας είναι ο Κυριος ημών Ιησούς Χριστός να τον βοηθήσει, να τον φωτίζει ώστε και να παραμείνει η ΧΑ η φωτεινή ελπίδα του στερημένου λαού αυτά τα δίσεκτα έτη και να επανέλθει ο ίδιος δριμύτερος και πιο στερεωμένος στον τιτάνιο αγώνα που δίνει απέναντι σε τόσους εχθρούς της δημοκρατίας -της πραγματικής δημοκρατίας πουυ στερείται ο τόπος σε όλες τις δομές του, από την υποτακτική δικαιοσύνη και την πολιτική διεφθαρμένη και ξενόδουλη εξουσία μέχρι την άλαλη εκκλησία των λιάπηδων και την φοβική αντίδραση του λαού!
    Μακάρι ο Θεός της Ελλάδας να βάλει αυτήν τη στιγμή το χέρι του, γιατί ΚΑΙ η Δικαιοσύνη με τη χτεσινή της απόφαση απέδειξε ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!. Ολα είναι επιλεκτικά α-λα-καρτ και βάσει του "νόμου του.... ισχυροτέρου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών