Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

ΒΗΜΑ: «Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής για το συμφέρον μας»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Το «Βήμα», η «ναυαρχίδα» του μνημονιακού μπλοκ και του «Συνταγματικού τόξου», στην διαδικτυακή της έκδοση δημοσιεύει ένα κείμενο με τίτλο «Το κοινό μέτωπο απέναντι στους νεοναζί». Ήδη, από την αρχή, η φωνή του καθεστώτος έχει λανθασμένη διάγνωση : «Είναι η πρώτη φορά, εδώ και πάρα πολύ καιρό που...
όπως φαίνεται, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση καταφέρνουν να συμφωνήσουν σε ένα ελάχιστο κοινό παρονομαστή. Το κοινό μέτωπο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου απέναντι στη νεοναζιστική απειλή, παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα».

Η λανθασμένη διάγνωση αυτής της συστημικής φωνής έγκειται στο γεγονός ότι ανέκαθεν ο «κοινός παρονομαστής» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ήταν η αρνητική αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από την πρώτη στιγμή, καταπατώντας τους νόμους και τους κανόνες της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, όχι μόνο αγνόησαν άλλα φέρθηκαν με απρεπή και ανέντιμο τρόπο απέναντι σ΄ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα, το οποίο έλαβε το 7% των ψήφων, περιφρονώντας με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο την άποψη, την πεποίθηση και την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Λίγο πιο κάτω διαβάζουμε τα εξής: «Η προσπάθεια καταπολέμησης της νεοναζιστικής ιδεολογίας ήταν και είναι υποχρέωση όλων των συντεταγμένων πολιτικών δυνάμεων. Η από κοινού αντιμετώπισή της στέλνει και ένα μήνυμα προς την κοινωνία, προς τους πολίτες που για διάφορους λόγους έχουν παρασυρθεί από τις δήθεν αντισυστημικές και εθνικιστικές κραυγές της και επιπλέον συμβάλλει στον ουσιαστικό εκδημοκρατισμό της πολιτικής ζωής».

Και Εμείς που νομίσαμε ότι υποχρέωση των «συντεταγμένων πολιτικών δυνάμεων» είναι να έχουν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χώρα μάλλον κάνουμε λάθος…  Απ ΄ότι φαίνεται η μόνη τους υποχρέωση, πέρα από την ηθελημένη υποταγή της κυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους από την μια μεριά και την παθητική «αντίσταση» της αντιπολίτευσης από την άλλη, είναι «η από κοινού αντιμετώπιση» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Όσο για το «μήνυμα» προς τους πολίτες που επέλεξαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το κυριότερο την υποστηρίζουν πλέον σε πολύ μεγαλύτερο αριθμητικό επίπεδο απ΄ότι στις προηγούμενες εκλογές, πέρα από το ότι δεν μας επεξηγούν τι είδους «μήνυμα» είναι αυτό, παραδέχονται σαφώς ότι υπάρχει αντιδημοκρατικό κλίμα στην πολιτική ζωή του Τόπου. Τώρα, βεβαίως, το πώς θα υπάρξει «ουσιαστικός  εκδημοκρατισμός της πολιτικής ζωής» με ποινικοποίηση του φρονήματος αυτό είναι πραγματικά απορίας άξιον… Όσο για τα περί «δήθεν αντισυστημικές και εθνικιστικές της κραυγές» καταλαβαίνουμε απόλυτα την αγωνία του «Βήματος». Το ίδιο αποτελεί έναν από τους κυριότερους εκδοτικούς στυλοβάτες του συστήματος γι΄αυτό και κατανοούμε τις αστειότητες του περί «δήθεν». Εκτός κι αν μας πουν ότι σύστημα σ΄αυτήν την Χώρα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Στο τέλος του κειμένου «Το Βήμα» υποστηρίζει ότι «Η αφύπνιση που προκάλεσε η αποκάλυψη της εγκληματικής δράσης των νεοναζί είναι μια κατάκτηση του πολιτικού συστήματος και μια απόδειξη ότι οι διχαστικές αντιπαραθέσεις δεν μπορεί να είναι ο κανόνας. Ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε μια πολιτική σύγκρουση, όπου ο αντίπαλος δεν θα θεωρείται εχθρός ή υπονομευτής της δημοκρατίας και της κοινωνικής γαλήνης. Ότι υπάρχουν περιθώρια και για άλλα μείζονα προβλήματα της Χώρας, να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος, μια αντιπαράθεση με θέσεις και επιχειρήματα, που δεν θα οδηγεί μονίμως στην ένταση, στην πόλωση, στην απαξίωση. Θα είναι προς το συμφέρον όλων και κυρίως της Χώρας, αν η συνεννόηση απέναντι στους νεοναζί, δεν συνθλιβεί μέσα στη δίνη των γνωστών μικροκομματικών συμφερόντων».

Το «τελείωμα» του «Βήματος» είναι η καλύτερη απόδειξη του λόγου για τον οποίο πολεμάνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρέπει «να βγει από την μέση» αυτό το τόσο ενοχλητικό Πολιτικό Κόμμα, το οποίο εναντιώνεται στην μνημονιακή συγκυβέρνηση που ξεπουλά την Χώρα και δεν αναγνωρίζει κανένα δικαίωμα στους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ να παριστάνουν τους εισαγγελείς και τους προέδρους των δικαστηρίων.  Πολύ περισσότερο  δεν τους επιτρέπει να καθορίζουν αυτά την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Τόπου. Το «Βήμα» καλεί, ουσιαστικά,  σε μια συστράτευση όλων των συστημικών πολιτικών δυνάμεων να χαράξουν μια κοινή πορεία (διάβαζε: υποδούλωση στους διεθνείς τοκογλύφους) με τις όποιες επιμέρους διαφωνίες τους να είναι ειδικού και όχι γενικού χαρακτήρα, έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να συνεχίσει να λειτουργεί σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Όλοι, λοιπόν, ενωμένοι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή αυτή είναι έξω «από το κόλπο» και το χειρότερο γι΄αυτούς είναι ότι δεν εξαρτάται από κανέναν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Σαρώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στις στημένες δημοσκοπήσεις του συστήματος, γι'αυτό τους έχει πιάσει πανικός !!!

    Πάμε γερά και δεν μας σταματάει τίποτα !!

    Εντωμεταξύ οι σκατόφλωροι "αναρχικοί" έχουν λουφάξει και περιμένουν το ...κράτος να κάνει την δουλειά γι'αυτούς.

    Δεν πειράζει, θα περιμένουν πολύ !!

    Γεμάτα τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλη την Ελλάδα, χαμός γίνεται !!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί θα μας κλασουν μια μάντρα αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών