Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

Βαράνε διάλυση οι ΑΝΕΛ - Και άλλες παραιτήσεις από την στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι σιωνιστές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν εν ζωή το "πατριωτικό" απόκομμα Καμμένου που είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Ο πρόεδρος του facebook έχει αποφασίσει την στροφή του κόμματος του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν δέχεται κουβέντα περί αυτού. Πάνε και οι «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, πάνε και οι διαφωνίες στο μεταναστευτικό, πάνε όλα. Μετά την αποτυχία του non paper που απέβλεπε σε μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ και την απορρέουσα ξεφτίλα από την αποκάλυψη του συγκεκριμένου εγγράφου, ήρθε η ώρα για συμπαράταξη με τα αριστερά «λιγούρια της εξουσίας».

Βεβαίως αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο άμεσα, γιατί θα φύγουν τα ψηφαλάκια, όμως ήδη ο πρόεδρος των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έχει δώσει το έναυσμα για...
μία στροφή στις έτσι και αλλιώς απροσδιόριστες θέσεις του κόμματος του, ώστε να επιτευχθεί η σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην φανεί παράταιρη η μετεκλογική συνεργασία. Ένα από τα ζητήματα που, όπως προείπαμε, θα βγουν από τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. εν όψει του «γάμου» Καμμένου - Τσίπρα είναι και το μεταναστευτικό.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο κόμμα του Καμμένου. Μετά τους 35 που παραιτήθηκαν μαζικά, ήρθε και η ώρα του Γραμματέα Μεταναστευτικού, ο οποίος έφυγε από το κόμμα του Καμμένου καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο που του είχε ανατεθεί. Συγκεκριμένα η καταγγελία κάνει λόγο για μία ανακοίνωση σχετικά με το τζαμί στο Βοτανικό, η οποία «κατέβηκε» με «εντολή προέδρου», αφού οι όποιες αντιμεταναστευτικές φωνές δεν ταιριάζουν στο νέο φιλο – ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του Καμμένου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών