Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2013

Η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και στο Δήμο της Αθήνας...Μεθοδεύουν την αφαίρεση των δικαιωμάτων του νόμιμα εκλεγμένου εκπροσώπου του Εθνικιστικού Κινήματος..


Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο της Αθήνας όταν το 2010 κατόρθωσε να συγκεντρώσει το 5,5% των ψήφων των Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές.

Τον τελευταίο μήνα όμως, μετά τις πρωτόγνωρες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και 2 βουλευτών της, και εν μέσω έξαρσης της αριστερής βίας σε πανεπιστήμια και δημόσιους χώρους, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του κινήματος, Ι. Βουλδής ζήτησε να απέχει προσωρινά καθώς του απαγορεύουν οι "δημοκράτες" να μεταβαίνει στα δημοτικά συμβούλια ακολουθούμενος από προσωπική ασφάλεια υπό τον φόβο της αριστερής τρομοκρατίας.

Όταν λοιπόν ο Καμίνης και οι λοιποί "τοξοβόλοι" (λόγω 'συνταγματικού τόξου') του απαγόρεψαν την.....
παρουσία με τη συνοδεία μελών του Κινήματος ο Ι. Βουλδής γνωρίζοντας ότι το παρακράτος δε θα διστάσει να προβεί σε άνομες και βίαιες ενέργειες αποφάσισε να στείλει μια επιστολή που ενημέρωσε ότι θα απουσιάζει για λόγους ασφαλείας.

Όμως οι "δημοκράτες" την προηγούμενη Παρασκευή 10/10 έκριναν ως αδικαιολόγητες τις απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων του δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής Γιάννη Βουλδή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε να ληφθεί απόφαση για το αδικαιολόγητο των απουσιών του και έτσι ακροαριστεροί - κομμουνιστές - φιλελεύθεροι και ανεξάρτητοι τα "βρήκαν" ακόμη μια φορά με σκοπό να ψηφίσουν την άρση των δικαιωμάτων του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής (γραφεία - χρηματικά ποσά κ.α.).
Χαρακτηριστικά ο κομμουνιστής - σταλινοτσολιάς Νίκος Σοφιανός από τη Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να αποφασισθεί η αφαίρεση των προνομίων, των οποίων χαίρει ο κ. Βουλδής ως δημοτικός σύμβουλος ενώ το... ποδηλάτης - κρατικοδίαιτος και αριστερος Γιώργος Αμυράς κραύγασε «Να τον πετάξουμε έξω. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει κονδύλια και χώρο του δήμου ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε δικογραφία για δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Υ.Γ.
Προς Γιώργο Αμυρά: Και ο Καμίνης είχει πει παλαιότερα να "πετάξουν με τις κλωτσιές" έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Γ. Βουλδή αλλά κρύφτηκε...κάτω από το τραπέζι.

Υ.Γ.2
Προς όλους τους εμπλεκόμενους που βρήκαν πρόσφορο έδαφος να... ξεθυμάνουν εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών: Υπομονή και 6 μήνες η Αθήνα θα είναι το προπύργιο του Εθνικισμού. Και τότε τα αυγά του Αγίου Παντελεήμονα θα είναι μια ευτυχής ανάμνηση.

Υ.Γ.3
Να προσέχουν τη.... σέλα ορισμένοι! Γιατί αν ξεβιδωθεί μπορεί να υπάρχουν ατυχήματα....που αφήνουν κουσούρια!

9 σχόλια:

  1. Χεχε, ρε τον α(λ)μυρά, δεν φτάνει που τά τρωγε απο την ΕΡΤ ήθελε και δημοτοβουλευτιλίκια...
    Ρε παιδιά μην στοχοποιείτε αβέρτα τους ποδηλάτες χεχεχε, είμαστε και εθνικιστές ποδηλάτες που ασκούμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α και κάτι ακόμα, απο σχόλιο συναγωνιστή στο Ολυμπία:

    "Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι οι τελευταίες χορηγίες της κυβέρνησης, που προήλθαν από την διάλυση του ΟΕΔΒ, ήταν οι εξής:

    Στις εκδόσεις «Πρώτο Θέμα ΑΕ» χορηγούσε ποσό 807.105,75 ευρώ για προμήθεια του βιβλίου «Πάπισσα Ιωάννα».
    Στην εταιρεία «Πήγασος Εκδοτική ΑΕ», που έχει το «Έθνος», συνολικό ποσό 650.355,75 ευρώ, για την προμήθεια του βιβλίου «Υπέροχη Ελλάδα».
    Στην εταιρεία «REAL MEDIA A.Ε.» για την προμήθεια του βιβλίου 60 μορφές στο φως»,925.000 ευρώ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σε κατηγορουν κραγμένες και δηλωμένες πουστάρες σαν τον αμυρά (ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ) αυτό αποτελεί ΤΙΜΗ και τίποτε άλλο.. Όταν τέτοιες αδερφές μπάινουν στο ίδιο ΚΟΥΜΑΣΙ με αριστερόμορφα και ΑΘΕΑ ανθρωποειδή αυτό είναι μια φυσιολογική εξέλιξη!! ΑΥΤΗ είναι η μερίδα της φουκαριάρας της χώρας μας που στρέφεραι κατά της Χρυσής Αυγής.. Ας τους βλέπει ο κόσμος για να ξέρει με τι έχει να κάνει, μην λησμονώντας ΠΟΤΕ πως ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ είναι ΠΑΝΤΑ και ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ειδα στο ποδηλατο και ησουν ολο τρελα αλλα μετα καταλαβα οτι δεν ειχε σελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπομονή παίδες 6 μηνακια απέμεναν μετά θα δούμε ποιος γαμει τελευταίος ,και κλάμα ο κάθε κατάσκοπος εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον. Αλλά δεν βλάπτει να κατεβάζω κανένα &^%$%$#@ στο διδίκτυο και συγγνώμη από τον πασπαρτού.

      Διαγραφή
  6. Έχει γεμίσει ο πολιτικός βίος με διαφθαρμένους, διεστραμμένους, ανώμαλους, κατασκόπους, ανθέλληνες. Παντού πουσταριά, αριστερόστροφα, λαθρολάγνα. Στην τηλεόραση, στις εφημερέδες, στους δήμους, στην κυβέρνηση. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χρυση αυγη δειχνει σε ολους τους ευρωπαιους το δρομο της τιμης και του καθηκοντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών