Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2013

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Θα καταργήσουμε τις παρελάσεις... Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βουτηγμένοι στον ανθελληνισμό και τον εκφυλισμό τα σταλινικά απολιθώματα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις.
Πιο αναλυτικά, ο Συριζαίος Κουράκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του Σύριζα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσει τις παρελάσεις.

Θα τις καταργήσουμε, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο εκ Θεσσαλονίκης βουλευτής του Σύριζα και δεν έμεινε χωρίς πρόταση. Την κατέθεσε:...
«Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings», είπε. Μάταια τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, τι θα είναι αυτά τα happenings. Δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο φέρων μακριά κόμη, βουλευτής. Μας άφησε όμως να φανταζόμαστε...

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του βουλευτή του Σύριζα Κουράκη κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου στον ΣΚΑΙ η οποία είναι επίσης βουλευτής του Σύριζα και χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.

Ο Σύριζα θέλει την κατάργηση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων γιατί καθαυτούς είναι "ένα έθιμο που καθιερώθηκε στη χώρα μας επί Μεταξά, αναζωογονήθηκε επί Χούντας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα ως κατάλοιπο μιας άλλης εποχής χωρίς να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στη σημερινή, σύγχρονη εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία." Μάλιστα όπως αναφέρουν σε ερώτησή τους οι βουλευτές του εν λόγω κόμματος "βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις που αντίκεινται στην «στρατικοποίηση» των μαθητών."

Ο Σύριζα όμως υποστηρίζει με φανατισμό την γιορτή ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, το λεγόμενο «gay parade». Μάλιστα είχε βγάλει και ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει την άρση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και είναι συμπαραστάτης και αρωγός στον αγώνα των ΛΟΑΔ. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στη γιορτή ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας 2013."

Υ.Γ. Ο βουλευτής του Σύριζα δεν απάντησε τι «happenings» ετοιμάζουν γιατί πολύ απλά... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!


πηγή

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Κ.Λ.Π.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο πιο φυσικό; Πουσταριά στη Βουλή, πουσταριά και στις παρελάσεις. Επιτέλους να υπάρξει πλήρης αντιστοιχία και στον τομέα των παρελάσεων.
    Τέρμα τα ψέμματα: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο λαός θα καταργήσει την ανθελληνική αριστερά...και θα είναι το ωραιότερο "happening" που θα έχει συμβεί σε αυτόν τον τόπο μετά από πάρα πολλές δεκαετίες...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός και η Χ. Α όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσουν εσάς εθνοπροδωτες μασωνους πουσταριο του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κουράκη :

    Επειδή εμένα τυχαίνει να μου αρέσουν πολύ οι παρελάσεις - και ιδίως οι στρατιωτικές με ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ - ελάτε προς το παρόν να τσιμπήσετε τ'αρχίδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...28 Οκτωβρίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών