Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2013

Μύηση παιδιών στη Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω των παιδικών - ΒINTEO

Τα κινούμενα σχέδια είναι ένας ύπουλος τρόπος για να διαφθείρουν οι σιωνιστές τις παιδικές ψυχές και να προωθήσουν τα σχέδιά τους για την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την ονομάζουν, όπου οι σιωνιστές θα κυβερνούν μέσω της μασονίας μια πολυφυλετική μάζα καταναλωτικών ατόμων, χωρίς εθνικές αξίες και ανώτερα ιδανικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...


3 σχόλια:

  1. Τέτοια ΧΟΥΝΤΑ δεν έχει ξαναζήσει ΟΧΙ η Ελλάδα αλλά ο πλανήτης ολόκληρος (μετά την πτώση του Ανατολικο9ύ μπλοκ).. ΦΙΜΩΣΗ, δυσφήυμιση και σπίλωση ακόμη κι από τα υποτιθέμενα Κρατικά ΜΜΕ (που τα πληρώνουν κι όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!!).. Στη φυλακή ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ οι πραγματικοί ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΝΟΥΝΤΕΣ των μνημομίων και των μέτρων φτώχειας και ΔΙΑΛΥΣΗΣ της χώρας.. Μέτρα που εφαρμόζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και οι ΠΑΝΤΕΣ τα πνίγουν με ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή των αντιφρονούντων.. Ακόμη κι αυτός οι παλίογερος (ΚΟΥΜΑΣΙ ΚΙ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙ της εποχής Παπανδρεϊσμού) ο πρόεδρος της ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Παπούλιας στην ημέρα της Εθνικής Επετείου έβγαλε μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής ξεχνώντας ο παλιοπουστάρα το κράξιμο, τις ροχάλες και τους καφέδες που έβαγε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης από τους Συριζαίους.. Για αυτούς ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ένας από αυτούς που αποδοκίμασαν τον χαραμοφάϊ του προεδρικού μεγάρουν ήταν ο Τάσος Κουράκης (αυτός με την σοφιστικέ κοτσίδα) που ως τομεάρχης παιδείας του Σύριζα είπε πως όταν γίνουν κυβέρνηση θα καταργήσουν τις μαθητικές παρελάσεις!! Αυτά ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ τους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας όμως!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!! γερο-πορνο-διεστραμένοι ανθέλληνες!!! ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό κλειστή η TV για παιδικά αλλά και για άλλα προγράμματα, κατεβάζουμε απο το internet σωστά παιδικά που βλέπαμε και μεις μικροί.
    Και πιο όμορφα είναι και πιο χαρούμενα τα παιδιά και χωρίς τα εμετικά τους κυρήγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών