Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2013

Ακόμη ένα ΣΟΚ για το καθεστώς: Ο Ελληνικός λαός απέναντι στο δημοσιογραφικό κατεστημένο στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου... 2 Έλληνες δηλώνουν Χρυσαυγίτες και 4 κομμουνιστές - δημοσιογράφοι τους επιτίθενται χυδαία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπομπή για την πολιτική έκανε για άλλη μια φορά ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος με καλεσμένους αυτή τη φορά όχι πολιτικούς αλλά απλούς ανθρώπους στη μια μεριά και τους "γνωστούς" - δημ(ι)οκόπους δημοσιογράφους από την άλλη για να συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας...

Αυτό που ακολούθησε όμως κανείς δεν θα μπορούσε να το αναμένει.
5 Έλληνες, απλοί πολίτες και οι 2 εξ αυτών, δήλωσαν, με ευθύτητα ότι παρ' όλο που οι ιδεολογικές "ρίζες" τους είναι....."αριστερές" είναι πια ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Και όχι απλά το εκφράζουν ανοιχτά αλλά δεν φοβούνται να το διαδώσουν και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Αντιθέτως επιδιώκουν να πείσουν όσους περισσότερους μπορούν να στραφούν στη Χρυσή Αυγή.

Το εντυπωσιακότερο όλων δεν ήταν ότι 2 στους 5, ήτοι 40%, δηλώνουν Χρυσαυγίτες...Αλλά ότι οι υπόλοιποι 3 δε δηλώνουν ΤΙΠΟΤΑ ή είναι αναποφάσιστοι περιμένοντας τον....Ηγέτη που θα τους εμπνεύσει!!

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν το....
μειλίχιο ύφος και την επιχειρηματολογία των Ελλήνων πολιτών που συνειδητοποιημένα πια στέκονται στο πλάι της Χρυσής Αυγής και από την άλλη το ξέσπασμα και τη γραφικότητα των "ιεροεξεταστών" του μαρξισμού-κομμουνισμού και του αναρχισμού που με κραυγές προσπαθούν να επικαλύψουν την ιδεολογική τους γύμνια....


Υ.Γ.
Ένας εβραίος αναρχικός, 2 κομμουνιστομπολσσεβίκοι δημοσιογράφοι με σπίτια στα Βόρεια Προάστια και εξοχικά και μια "φωνή του Πολυτεχνείου" που δούλευε ως...δημοσιογράφος των καπιταλιστών και συγγραφέας με σπίτια σε περιοχές..."επαναστατικές" όπως η Γλυφάδα έρχονται να κατηγορήσουν τον απλό λαό για...προδοσία!!!

Υ.Γ.2
Κάτι δεν πήγε καλά με το πάνελ των .... πολιτών! Η συνέντευξη της συμμετοχής απέτυχε.. 40% Χρυσαυγίτες και 40% αναποφάσιστοι και ένας να περιμένει τον.. Ηγέτη;!

Υ.Γ.3
 Ο Τριανταφυλλόπουλος με τη φράση του "Αυτά πιστεύει η ελληνική κοινωνία" δίνει το σαφέστατο μήνυμα ότι ο Ελληνικός λαός ξύπνησε και μαζικά στρέφεται στο Εθνικιστικό Κίνημα και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει!

12 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα, κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό οι κουμμούνες δημοσιοκάφροι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αισθανονται, βλεπεις, τελειως φτυσμενοι απο τον κοσμο, αφου βλεπουν οτι, ότι ελεγαν κατα της Χ.Α. ο κοσμος το εγραφε στα αρχ@δια του...

      Διαγραφή
  2. Καταλαβαίνεις ποιος είναι φασίστας από τον τόνο της φωνής τους και το γυάλισμα του ματιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι και λιγο απογνωση αυτο που αισθανονται οι δημοσιοκαφροι της γενιας του Κλεφτοτεχνειου...Νομιζανε οτι ειχανε θαψει την Χ.Α., οτι ειχαν φοβισει τον κοσμο, και τωρα βλεπουν Εθνικιστικο Πεος να ανατελλει....

      Διαγραφή
    2. Χαχααχα θεός ο 7:33, ακριβώς αυτό έχουν πάθει αδερφέ.
      Νιώθουν το καυτό χνώτο του Έλληνα στο σβέρκο και έχουνε λαλήσει.

      Διαγραφή
  3. Στο Newsit , του Ευαγγελατου, θρηνουν γιατι σε δημοσκοπηση του Μπομπολα η Χ.Α. "ανακαμπτει" απο 7.6% ( !!!Συκαα) που της εδιναν τωρα ,λεει, πηγε στο 10 % ( ρε συκααα, ξανα) ...Και φριττουν τα αιδοια... Στο μεταξυ στα σχολια αποκατω κυριολεκτικα τους "πηδανε" οι σχολιαστες ...Και σημειωτεον οτι μπλοκαρουν τα σχολια που δεν τους αρεσουν...Τα δικα μου ,φερ' ειπειν, δεν περνανε ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσιοκάφροι ανιστόρητοι και κομπλεξικοί σε ρόλο ιεροεξεταστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι, αλητες δημοσιογραφοι, στηριγματα του αντεθνικου και κλεφτοκρατικου "τοξου" !! Πατσαβουρα στα μουτρα απο τους πολιτες, και εσεις να λυσατε αβοηθητοι !! Καριοληδες !! Εσεται ημαρ για τον καθενα σας πουσταραδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε καλα που δεν ητανε ο Σφακιανακης εκει να μην ξερετε απο που να φυγετε ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΛΗΤΕς που τολματε να μιλατε και κατα τηε ΧΑ. Για ποιαν δημοκρατια μιλατε μουνοπανα γιατι απο το 74 και πριν ακομα το 67 ειχαμε και εχουμε ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΛΗΤΑΡΧΙΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ στην Ελλαδα με τα αριστερα κομματα να ειναι μερος του συστηματος δρωντας σαν αναχωματα ανακοπης της οργης του λαου

      Διαγραφή
  6. Ρε τους κουραμπιέδες, έχουν περάσει απο ένα φουλάρι ο καθένας στο λαιμό και αμολάνε την μια κοτσάνα μετά την άλλη.
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ ο κύριος στο πρώτο βίντεο, ΑΣΑΛΙΩΤΑ!
    Γελάω με τους αγκυλωμένους αριστερούς που αδυνατούν να αντιληφθούν τι έχει γίνει στον τόπο και πόσο υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΔΥΚ 74 Σε εκείνους τούς δύο φανατικούς δημοσιογράφους ,ειδικά σέ εκείνον πού δέν μπορεί νά βρίσει ,θέλω νά πώ ότι εγώ μπορώ νά τούς βρίσω.Δεν πατε νά γαμηθείτε ρέ παλιοκούμουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΔΥΚ 74 Ρε βρωμιάρη παπαχρηστο η όπως αλλως διάολο σε λενε,βλαμένε,ηλίθιε,φανατισμένε,προδότη,εγώ ντρέπομαι πού εσύ είσαι?Ελληνας γαμημένε,κοπρίτη,αλήτη,πουτάνας γυιε πού θά μάς πείς καί τί θά ψηφισουμε.Γαμημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών