Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επέσπευσαν τις διαδικασίες μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Σταθμό Λαρίσης. Αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομάξουν τους Εθνικιστές, πλανώνται!

Καμία σχέση με την δολοφονία Φύσσα - Η απόφαση για την εκτέλεση είχε ληφθεί από τον Αύγουστο

Όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται και καταγγέλλει, μετά την στυγνή δολοφονία 2 Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο Ν. Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Το δημοσίευμα, βασισμένο σε υψηλόβαθμες πηγές της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τονίζει ότι η τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη από τον Αύγουστο!

Σε αντίθεση με δημοσιογραφικούς λακέδες και τηλεαναλυτές που...
σπεύδουν να συνδέσουν την τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία δύο νέων Εθνικιστών με τη δολοφονία του Φύσσα στα μέσα Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η αντιτρομοκρατική και συνεπώς το υπουργείο Προ.Πο., είχε εκ των προτέρων την πληροφόρηση πως οι αριστεροί τρομοκράτες ετοιμάζουν χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής. Αναφέρει μάλιστα, πως από τα μέσα του καλοκαιριού η αντιτρομοκρατική είχε συλλέξει πλήθος πληροφοριών σχετικά με επικείμενο, αιματηρό χτύπημα σε στόχο προερχόμενο από τη Χρυσή Αυγή!

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, η σοβαρότητα και αξιοπιστία των συγκεκριμένων πληροφοριών της αντιτρομοκρατικής, είχε εκείνη την περίοδο υποχρεώσει το υπουργείο Προ.Πο. να επαναφέρει άμεσα την αστυνομική φρουρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την οποία είχε πρωτύτερα αφαιρέσει από όλους τους βουλευτές εκτός του Αρχηγού του Κινήματος, κατόπιν εντολών του αρμόδιου υπουργού, Ν. Δένδια.

Όλα τα παραπάνω, ήταν εν γνώσει της ηγεσίας του Προ.Πο., τουλάχιστον ένα μήνα προ της δολοφονίας Φύσσα στην Αμφιάλη. Το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός, απλώς επιτάχυνε τις προεργασίες των τρομοκρατών για το επικείμενο χτύπημα εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ανεβάζοντας σε «πορτοκαλί» το επίπεδο του συναγερμού των Αρχών. Εν μέσω των καταιγιστικών τούτων εξελίξεων και εν αναμονή του χτυπήματος το οποίο οι Αρχές προσδοκούσαν πως θα έχει στόχο βουλευτή ή υψηλόβαθμο στέλεχος του Κινήματος, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα ο υπουργός Ν. Δένδιας, αποφάσισε την αφαίρεση της αστυνομικής φρουράς όλων των βουλευτών και του προσωπικού τους οπλισμού! Με απλά λόγια, ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο., διευκόλυνε αφάνταστα και άνοιγε το δρόμο στους τρομοκράτες για ένα ηχηρό και βεβαίως θανάσιμο τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής!

Πως προσπάθησε η αντιτρομοκρατική να αποτρέψει το επικείμενο, βέβαιο τρομοκρατικό χτύπημα; Το δημοσίευμα είναι αποκαλυπτικό: στα μέσα του Οκτωβρίου, το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική επίθεση στη Χρυσή Αυγή, ανέβηκε σε «κόκκινο». Προς αποτροπή του, η αντιτρομοκρατική δημοσιοποίησε φωτογραφίες του αριστεριστή τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη από τη ληστεία τράπεζας στα Μέθανα, προκειμένου να «στείλει» το μήνυμα στον ίδιο και στην υπ' αυτόν τρομοκρατική ομάδα, πως οι Αρχές γνωρίζουν τις κινήσεις τους. Στο σημείο τούτο θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι Αρχές γνώριζαν από τον περασμένο Ιούλιο πως ο συγκεκριμένος τρομοκράτης είχε εμπλακεί στη ληστεία αυτή. Εντούτοις δεν το αποκάλυψαν, αλλά κράτησαν την πληροφορία προς εκμετάλλευση σε μεταγενέστερο χρόνο. Η χρονική στιγμή αποκάλυψης και δημοσιοποίησης των στοιχείων, έγινε μόλις προ ολίγων ημερών, με μοναδικό στόχο να «τρομάξουν» - υποτίθεται- τους τρομοκράτες που ήταν ήδη έτοιμοι να εξαπολύσουν το χτύπημά τους. Εκ του αποτελέσματος καταδεικνύεται πως οι Αρχές όχι μόνο δεν απέτρεψαν την τρομοκρατική επίθεση, αλλά δεν έλαβαν ούτε ένα μέτρο για την προστασία των βουλευτών και των γραφείων της Χρυσής Αυγής, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία πως επίκειται αιματηρό χτύπημα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τρομοκρατική επίθεση τελικώς εκδηλώθηκε το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Δύο νεαρά παιδιά, μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έπεφταν νεκρά από τις σφαίρες άνανδρων και θρασύδειλων τρομοκρατών, που έδρασαν υπό την αδιαφορία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Δύο Έλληνες Εθνικιστές είναι νεκροί και την ίδια στιγμή, ο άθλιος υπουργός Ν. Δένδιας και η ανίκανη και επικίνδυνη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων, βρίσκονται στη θέση τους, έχοντας το θράσος να αποφασίζουν εκ των υστέρων, την επιστροφή της αστυνομικής φρουράς στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι νεκροι ηρωες παντα εκδικουνται ...Και τα αθωα και ηρωικα αυτα παιδια , ο ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ, θα εκδικηθουν το συστημα !!! Το συστημα αποτελειται απο τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και τους ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .... Οι δυο τελευταιοι ειναι οι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ των πολιτικων ..

    Ολοι μαζι απομυζουν αυτον τον τοπο !! Και οταν καποιος τους απειλησει ,οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ διατασσουν και οι σφουγγοκωλαριοι , ΕΚΤΕΛΟΥΝ !! Οι δημοσιογραφοι εκτελουν ΗΘΙΚΑ, και οι αναρχοαριστεροι εξοντωνουν ΦΥΣΙΚΑ !!
    Και συνεχιζουν το τσιμπουσι !!

    Τωρα που η Χ.Α. φανηκε να τους απειλει το φαγοποτι, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ διεταξαν, και οι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ εκτελεσαν...
    Οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ προσπαθησαν, λυσσαλεα, να συντριψουν ηθικα την Χ.Α. , αλλα απετυχαν, , οι ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ομως, πετυχαν να σκοτωσουν υπουλα,, δυο παιδια τον ΚΑΠΕΛΩΝΗ και τον ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ...

    Οι νεκροι ΗΡΩΕΣ παντα εκδικουνται ...Οι δικοι μας νεκροι θα εκδικηθουν το συστημα μεσο ημων !! Αν ο καθε ενας μας πεισει ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ κοιμωμενο νεοδημοκρατη να ξυπνησει , και να αφησει το κομμα των ανηθικων και ανικανων Σαμαρελου και Δενδια, των ηθικων αυτουργων της δολοφονιας ..

    Αυτοι ( το συστημα ) θα μας προβοκαρουν να αντιδρασουμε βιαια !! ( Προσπαθουσε εχτες να το κανει και το πουστακι που μπαινει στο σαιτ μας...) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ !! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !! Και μπορουμε να τους δωσουμε μια γευση στις δημοσκοπησεις !! Οταν τους απανταμε οτι θα ψηφισουμε Χ.Α. , εστω και αν αυτοι μετα το πνιγουν,, το ΛΕΝΕ στα αφεντικα τους !! Και ο πανικος τους αρχιζει... ( Ειδατε πως την κανουν γυριστη τελευταια, ορισμενοι απο αυτους....)

    Ας ξεκινησουμε απο σημερα ΟΛΟΙ την αποδομηση του συστηματος ... Ειναι ολοι τους ΕΝΟΧΑ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ( ουτε καν χαρτινες τιγρεις )... Και θα ειναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ και για τον ΚΑΠΕΛΩΝΗ και τον ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών