Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Εφιάλτες στο Μαξίμου από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Η ιστορική καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για τον πανικό του Μαξίμου και των δημοσκόπων μετά τις τελευταίες μετρήσεις που δείχνουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: Θερίζουν ότι έσπειραν - Ζαλίστηκαν οι δημοσκόποι από την νέα μέτρηση που έγινε για το αριστερό "Ποντίκι" και δείχνει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Pulce Rc, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Ποντίκι" και δημοσιεύεται σήμερα. Στην δημοσκόπηση αυτή καταγράφονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δείχνουν πως τρίτο κόμμα παρά το γεγονός ότι οι....
"μισοί βουλευτές" της είναι στην φυλακή παραμένει η Χρυσή Αυγή, στην ίδια θέση που την δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις και μάλιστα με αύξηση μίας μονάδας από την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας.
Στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται προβάδισμα του Σύριζα κατά 0,5% έναντι της ΝΔ, ενώ αναδεικνύει ενδιαφέροντα ευρήματα και για τα άλλα κόμματα. Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα να κερδίζει έδαφος. Το ΠΑΣΟΚ "τσιμπάει" ελάχιστους ψήφους που φυσικά οφείλεται στην "νεκρανάσταση" που δέχτηκε με την συμμετοχή του στην κυβέρνηση. Η δημοκρατική αριστερά του Φώτη Κουβέλη δίνει μάχη για να μπει στην βουλή, ενώ το ΚΚΕ όλα δείχνουν ότι θα φτάσει στην ιστορικότερη πτώση που είχε ποτέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσκόπηση αυτή γέμισε με έντονο προβληματισμό το Μέγαρο Μαξίμου, αφού διαπιστώνει ακόμη και με την "ακραία πρακτική" του απέναντι στην Χρυσή Αυγή, ότι παραμένει ισχυρός εφιάλτης στα δεξιά του. 
Πτώση εμφανίζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Εδώ να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση έγινε πριν την εξαγγελία συνεργασίας τους με το Σύριζα.
Από κύκλους της Χρυσής Αυγής επισημαίνεται πως και αυτή η δημοσκόπηση είναι "πειραγμένη" και πως τα πραγματικά ποσοστά της ξεπερνούν το 18% σύμφωνα με μετρήσεις που έχει το δικό της επιτελείο."
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ EΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 2=Η , ΚΑΙ Η ΝΔ 3=Η , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΪΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑI ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ !!! ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΗΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών