Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

Εκατοντάδες εθνικιστές στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο για τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων...


Εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο των γραφείων στο Αγρίνιο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων μας στο Αγρίνιο το Σάββατο 23/11/2013. Δεκάδες συναγωνιστές τίμησαν την εκδήλωση, καθώς και ο συναγωνιστής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος, όπου και παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Απαντώντας στης ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε μεταξύ άλλων ότι"η Χρυσή Αύγη διώκεται άδικα, χωρίς στοιχεία από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και πως όλες οι κατηγορίες θα καταρριφθούν",  πως "πρόκειται για ένα....
δικονομικό πραξικόπημα" και ότι "Σεβόμαστε απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους, είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε υπογράψει γι' αυτό στον Άρειο Πάγο, κάτι που δεν έχει κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ, το οποίο ανοιχτά αμφισβητεί το ίδιο το πολίτευμα της χώρας».
Στη συνέχεια το πρόγραμμα των γραφείων συνεχίστηκε με ομιλίες από τα τοπικά στελέχη, με τον συναγωνιστή Λεωνίδα Σταθόπουλο να αναφέρεται στο έργο που έχει παραχθεί στον ένα χρόνο λειτουργίας του Γραφείου.
Τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα να δίνει το στίγμα των επόμενων δράσεων του κινήματος σε τοπικό επίπεδο.
Τον συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να αναφέρεται στο κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος.  
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος όπου και αναφέρθηκε στον ανελέητο πόλεμο που έχει κηρύξει το πολιτικό κατεστημένο ενάντια στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ανέλυσε τους λόγους που γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος και κατέρριψε με στοιχεία όλα τα επιχειρήματα των επίορκων εισαγγελέων. Επίσης αποκάλυψε την σχέση κράτους και παρακράτους και τόνισε πως η τρομοκρατία έχει χρώμα κόκκινο!
Mε το πέρας των ομιλιών, σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος και ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας. 
ΑΓΡΙΝΙΟ:
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 - 21:00
Τηλ: 26410 23271 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enas-chronos-grafeia-sto-agrinio-fwto#ixzz2lkAPW5ae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών