Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2013

Τα ΜΜE βλέπουν "εσωκομματικές έριδες" στη Χρυσή Αυγή και δημοσκοπική καθίζηση....(Γιατί δεν βγαίνουν όμως δημοσκοπήσεις....;)

 Μεταφέρουμε αυτούσιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida.gr που απηχεί με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο την προπαγάνδα που επιδιώκει να παρουσιάσει το εγχώριο κατεστημένο για το Εθνικιστικό Κίνημα τη δεδομένη περίοδο.

Η Χρυσή Αυγή σύμφωνα πάντα με τους.... έγκριτους δημοσιογράφους έχει εσωκομματικά και τα ποσοστά της έχουν...φτάσει στον πάτο!

Τώρα βέβαια πώς εξηγείται το γεγονός ότι έχουμε να δούμε δημοσκόπηση 3 και πλέον εβδομάδες και στο τέλος του άρθρου θεωρείται σίγουρη η εκτόξευση της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ένα στοιχείο που μόνο κάποια...στοά θα μπορούσε να μας το εξηγήσει..

Διαβάστε το ρεπορτάζ και κρίνετε μόνοι σας:

Η αλλαγή στάσης σε αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής τόσο έπειτα από.....
τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για το κόμμα και την προφυλάκιση του αρχηγού, του υπαρχηγού και άλλων στελεχών και βουλευτών του κόμματος όσο και μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.
Βουλευτές άλλων κομμάτων σχολιάζουν το πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά των χρυσαυγιτών στο Κοινοβούλιο, καθώς αποφεύγουν να προκαλούν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, δεν επιδιώκουν ούτε πρωταγωνιστούν σε φασαρίες και γενικώς δείχνουν να «αποτινάσσουν» την ακραία εικόνα που παρουσίαζαν πριν από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών.

Με δεδομένο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θα κατέβει στη μάχη του Δήμου Θεσσαλονίκης αρκετοί αναρωτιούνται εάν η αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά είναι γραμμή του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη φυλακή ή πρόκειται για μια διαφοροποίηση από τις γενικές κατευθύνσεις του κόμματος.

Αλλωστε,. Αμφότεροι οι Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος προβάλλουν ως δελφίνοι για τη θέση του γενικού γραμματέα του ακροδεξιού κόμματος και τώρα που υπάρχει ένα κενό εξουσίας ενδέχεται να «ανοίξουν» τα χαρτιά τους.

Η δημοσκοπική κατηφόρα του κόμματος είναι δεδομένη εδώ και καιρό και τα στελέχη που βρίσκονται εκτός φυλακής αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές

1 σχόλιο:

  1. Για να μην έχετε ψευδαισθήσεις, το ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΛΗΜΑ, του κατεστημένου είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! Τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει!! ΟΙ επερχόμενες εκλογές κρύβουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ για το Ισραηλινών συμφερόντων Ευρωπαϊκό και συνάμα το Παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα μιας και τα εθνικιστικά κόμματα θα αυξήσουν ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ τις δυνάμεις τους και θα είναι σε θέση να επηρεάζουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου!! Άλλη μια εθνικιστική ΔΥΝΑΜΗ από την Ελλάδα θα κάνει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ τη θέση των Ευρω-λαμόγιων (ΚΟΜΙΣΙΟΝ κ.λ.π.) που κατευθύνουν τις Μνημονιακές Κυβερνήσεις της Ελλάδας.. Ο Τσίπρας είναι πλέν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ και γι' αυτό ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.. Ήδη έχουν καταπατηθεί το Σύνταγμα και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.. Ακόμη ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ από αυτούς τους πουσταράδες!! Στ' αρχίδια τους η ανεργεία, η φτώχεια και η αδυναμία του κόσμου να πληρώσει φόρους, τέλη κυκλοφορίας (ξεκίνησε η διαδικασία) και το πετρέλαιο για να ζεσταθεί.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! Υ.Γ. Χρειαστήκαμε "χορηγό" καυσίμων για να γίνει η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη αλλά ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί (όπως και αυτή την Κυριακή) συνέχισαν επί 2-3 ώρες οι πτήσεις των ψεκαστικών πάνω από το Αττικό Λεκανοπέδιο.. Γι' αυτά έχουν λεφτά και ΚΑΥΣΙΜΑ!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών