Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

FINANCIAL TIMES: ΝΕΑ ΒΑΪΜΑΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

bc7ce4126d9f4e336fcec26e77781c89_XL
Εκτενές άρθρο για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δημοσιεύθηκε στους βρετανικούς Financial Times, μια ναυαρχίδα του διεθνούς πολιτικού και οικονομικού (τοκογλυφικού) κατεστημένου. Στο άρθρο με τον τίτλο «Κοιτάξτε την Ελλάδα – μπορεί να είναι η νέα Βαϊμάρη», γίνεται βεβαίως αναφορά στην Χρυσή Αυγή και στην άνθησή της, η οποία μπορεί στο προσεχές μέλλον να  οδηγήσει σε… δυσάρεστες (για το διεθνές σύστημα) καταστάσεις. Ταυτόχρονα, το άρθρο απομυθοποιεί το… success story της συγκυβέρνησης και απαξιώνει τα στελέχη της.
Πάρτε μια γεύση:
«Νεοναζί, σταλινικοί και μαοϊκοί μαζί με....
ριζοσπάστες αριστερούς, λαϊκιστές δεξιοί και πολυάριθμοι υπερασπιστές παρανοϊκών θεωριών συνωμοσίας εισήλθαν στο κοινοβούλιο. Την ίδια στιγμή οι πλέον προσεκτικοί παρατηρητές θεωρούν ότι οι αποτυχίες των κυβερνητικών πολιτικών ξεπερνούν κατά πολύ τα επιτεύγματα του τελευταίου έτους. Βασικές μεταρρυθμίσεις απέτυχαν ή δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, όσες πέτυχαν είναι εύθραυστες, τα μέλη της κυβέρνησης φοβούνται το πολιτικό κόστος και τις συγκρούσεις, πολλοί υπουργικοί θώκοι καταλαμβάνονται από ανεπαρκείς κομματικούς γραφειοκράτες. Την ίδια στιγμή, η αντιπολίτευση έχει υπερβεί κάθε όριο δημαγωγίας και λαϊκισμού. Ένα μείγμα οικονομικού αναλφαβητισμού, στενοκεφαλιάς, δογματισμού και καιροσκοπισμού την καθιστούν εντελώς αναξιόπιστη εναλλακτική στη σημερινή μέτρια κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο κατάθλιψης και απαισιοδοξίας, ο εξτρεμισμός ανθεί. Οι Έλληνες ψηφοφόροι όχι μόνον εμπιστεύτηκαν ένα νεοναζιστικό κόμμα – τη Χρυσή Αυγή – δίνοντάς του μια σημαντική παρουσία στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά το έστειλαν εκεί μολονότι οι ηγέτες του δεν προσπαθούσαν καν να κρύψουν τη βίαιη δράση τους και να μεταμφιεστούν σε απλούς, ειρηνόφιλους ακροδεξιούς».
Ωστόσο, στο τέλος ακόμα κι αυτή η συστημική ναυαρχίδα ομολογεί ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από τη χουντάρα του φον Αντωνάκη, είναι παράνομες και αντιδημοκρατικές:
«Η αντίδραση της κυβέρνησης Σαμαρά στη δολοφονία, από ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, είναι τολμηρή και ντροπιαστική ταυτόχρονα. Τολμηρή σε ό,τι αφορά την έλλειψη δισταγμών να προσαχθεί ακόμη και η ηγεσία της οργάνωσης στη δικαιοσύνη και να προφυλακιστούν βουλευτές της, ντροπιαστική επειδή δεν έγινε με τον προσήκοντα σεβασμό στο γράμμα του νόμου και στα δικαιώματα των κατηγορουμένων».'
ethnikismos.net

1 σχόλιο:

  1. Όταν ακόμα και η σιωνιστική FT "FTύνει" στη μάπα την χούντα του Ευάγγελου Σαμαρέλου, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε σε τι επίπεδο ξεφτίλας έχει φτάσει η νέα πασοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών