Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

Το "έργο" των βουλευτών του Κουβέλη στο Κοινοβούλιο είναι να λένε "ΝΑΙ στα Μνημόνια" και να καταθέτουν (Ν)τροπολογίες αίσχους για παντρεύονται οι gay

im
Την τελευταία στιγμή πρόλαβε η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές… προοδευτικές δυνάμεις και κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, για να συμπεριληφθούν τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύμφωνο Συμβίωσης, όπως απαιτεί η διεθνής της ανωμαλίας.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), επικαλούμενη τις νομοθεσίες των εκφυλισμένων κοινωνιών της Δύσεως, «η εξαίρεση των ομοφυλόφιλων από τον νόμο – που πρόσφατα οδήγησε στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – δημιουργεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Την πρόταση υπογράφουν 13 (!!!) βουλευτές, οι εξής:
Πανούσης Ιωάννης, Αναγνωστάκης Δημήτρης, Γιαννακάκη Μαρία, Κυρίτσης Γιώργος, Λυκούδης Σπύρος, Μάρκου Κατερίνα, Ξηροτύρη Ασημίνα, Οικονόμου Βασίλης, Ρεπούση Μαρία, Τσούκαλης Νίκος, Φούντα Νίκη, Ψαριανός Γρηγόρης και Ψύρρας Θωμάς.
Στον ΣΥΡΙΖΑ –που συνήθως έχει την… αποκλειστικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών- έχει πέσει κατήφεια και αναζητούνται οι υπεύθυνοι που τους πρόλαβαν οι άλλοι. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζουν… ρελάνς, με νέα τροπολογία-προσθήκη στο νόμο, όχι μόνο να παντρεύονται οι τοιούτοι, αλλά να υιοθετούν και παιδιά! Αναμένουμε…  
???????
πηγή

4 σχόλια:

  1. Γι 'αυτούς και ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΣΚΥΛΑ της εξουσίας αξίζει μόνον ο χλευασμός.. Εάν είναι τόσο αδερφάρες ας πάνε με τον Μπουτάρη και τον καμίνη να κάνουν παρέλαση σε καμιά έρημη παραλία της μυκόνου κι εκεί ας βγάλουν τα μάτια τους μπας και κολλήσουν aids να ησυχάσουμε απο δαύτους.. Πολύ καλά τους τα λέει ο Νότης Σφακιανάκης.. Δεν τον ακούω γιατί δεν ακούω τέτοια μουσική αλλά ο τύπος δίνει ΡΕΣΤΑ (είναι και στο site της Χρυσής Αυγής) :
    https://www.youtube.com/watch?v=lKq2EcKmFzg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν τον ακούω τον Σφακιανάκη, πιο πολύ γιατί δεν ακούω λαϊκά και κλαψομουνοέντεχνα, αλλά ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ γιατί είναι Υπέρτατος μάγκας!
      Δεν μασάει ό άνθρωπος μέσα στην σιωνιστική χούντα του σαμαρά και του τούρκογλου ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΧΑ!
      ΕΤΣΙ ΡΕ!
      ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!
      ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

      Διαγραφή
  2. Και σ' αυτή τη σελίδα : http://www.youtube.com/watch?v=SHTQIJgOLpE ο Σφακιανάκης είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικός!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Ρε παιδιά ανεβάστε το και στο paspartu..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών