Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Kontra news: Σε απόγνωση το καθεστώς μετά την αποτυχία των παράνομων διώξεων - Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η ΧA... ή μήπως πρώτο;

Η καθημερινή εφημερίδα Kontra news σε σημερινή της ανάλυση για τις πολιτικές εξελίξεις αποκαλύπτει τον πανικό, στον οποίο βρίσκονται οι σκευωροί και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου μετά και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούν το κύκνειο άσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όλος αυτός ο επικοινωνιακός ορυμαγδός αλλά και οι δικαστικές μεθοδεύσεις έχουν γυρίσει μπούμερανγκ στους μηχανορράφους, καθώς ο ελληνικός λαός γρήγορα αντιλήφθηκε τα πολιτικά κίνητρα πίσω από την σκευωρία.

Μεταφέρουμε αυτούσιο το άρθρο της εφημερίδας με μία νύξη: Η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, αλλά πρώτο!

"Το κόλπο με την Χρυσή Αυγή - Στο Μαξίμου...
ανησυχούν ιδιαίτερα για τις απώλειες που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία προς τη Χρυσή Αυγή που όχι μόνο αντέχει, αλλά δείχνει να αυξάνει τη συσπείρωση και να κερδίζει ψηφοφόρους.

Η απόπειρα ποινικοποίησης της Χρυσής Αυγής και η προφυλάκιση της ηγεσίας της έφεραν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμεναν οι εμπνευστές της θεωρίας των δύο άκρων, ενώ οι δημοσκόποι θεωρούν βέβαιο ότι στην περίπτωση που πάμε σε ευρωεκλογές χωρίς να έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα καταλάβει τη δεύτερη θέση, με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη".



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών