Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2013

Κλαίνε και οδύρονται στο ΣΥΡΙΖΑ(left.gr) για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη δυνατή και συνεχίζει ακατάπαυστα τη δράση της!

tb
Το ότι οι κομμουνιστές έζησαν ένα όνειρο επί έναν και πλέον μήνα, όσο δηλαδή διαρκούσαν οι διώξεις κατά παραγγελία, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι αδιαμφισβήτητο! Δείτε την πρεμούρα του Left.gr γα την συνέχεια της δράσης των γραφείων μας στην Χαλκίδα και βάλτε με το μυαλό σας πως τα ίδια αισθάνονται για την λειτουργία όλων των γραφείων μας στην Ελλάδα!
“Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει…” γράφει το πανό που αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα λίγα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Στο ίδιο σημείο μέλη της ΧΑ μοιράζουν εφημερίδες σε οδηγούς και περαστικούς κρατώντας σημαίες, ενώ τα γραφεία λειτουργούν κανονικά πλέον, χωρίς αστυνομική φύλαξη. Να σημειωθεί ότι ......οι έρευνες των “αδιάφθορων” της ΕΛ.ΑΣ για την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας βρίσκονται σε εξέλιξη και οι τελευταίες διαθεσιμότητες των αστυνομικών παραμένουν ως έχουν. Όπως βλέπουμε στη φωτογράφια από την επέμβαση των ΜΑΤ στα γραφεία ΧΑ πριν λίγους μήνες, το πανό δεν υπήρχε.
“Συντρόφια” πιστέψατε αλήθεια πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε έτσι απλά μετά τις απανωτές προβοκάτσιες ;
Ίσως, δύσκολες ώρες, σαν τις ώρες που ζήσαμε με την προφυλάκιση του Αρχηγού και των 2 βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να ξαναπεράσουμε, μέχρι η αλήθεια να λάμψει και να σας “κάψει”!!! Εξάλλου αυτή η πιο σκληρή δοκιμασία ΑΠΑΞ του Εθνικιστικού Κινήματος τα τελευταία 30 χρόνια μας χαλύβδωσε παρόλαυτα οι εξελίξεις δεν είναι μόνο στο χέρι μας!!! Την απόλυτη ευθύνη για όσα έχουν συμβεί όλες αυτές τις ημέρες και για όσα δυστυχώς πρόκειται να συμβούν, όπως τα ΜΜΕ – παπαγαλάκια της κυβέρνησης ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ, έχει η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά που σκύβει το κεφάλι στην αριστερά εκτελώντας πειθήνια τις εντολές της, καθώς και το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» μα στην ουσία αντισυνταγματικό και ανθελληνικό τόξο.
Ευθύνες εγκληματικές και βαρύτατες, για το μίσος, την μισαλλοδοξία και την διχόνοια που σπείρουν νυχθημερόν μέσω των έμμισθων και πειθήνιων οργάνων τους που αποκαλούνται ΜΜΕ αποκαλώντας “πρόκληση” τον νόμιμο αγώνα μας και την διανομή φυλλαδίων…
Ασυνείδητα και αδιάντροπα οδηγούν την Ελληνική κοινωνία, σε μια κατάσταση άρρωστη και εμετική, διχάζοντάς της με ψέμματα και χολή κατά των Ελλήνων Εθνικιστών! Τους ελάχιστους βέβαια που μπορούν να παρασύρουν, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πλέον έχουν καταλάβει την  κακοσκηνοθετημένη παράσταση και τους έχει γυρίσει την πλάτη οριστικά και αμετάκλητα!
Το Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας και των επιπλέον δεινών που απειλούν την Πατρίδα και τον Λαό, με απόλυτη ψυχραιμία και πλήρη αποχή από την βία συνεχίζει αδιαπραγμάτευτα τον ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Αγώνα του, μέχρι την τελική Νίκη!
Όσο κι αν αυτό ενοχλεί το Left.gr και όλη την αριστερά και τις λοιπές “δημ(ι)οκρατικές δυνάμεις συνολικά!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!…

5 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Οι νόμοι μπορούν και να καταργηθούν. Αν η ΝΔ ψηφίσει τέτοιο αντεθνικό νόμο τότε όλοι οι δεξιοί θα ψηφίσουν ΧΑ για να τον καταργήσει.... κλικ εδω... http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και το google αν θέλεις να διαφημίσεις το blog σου.
      Φιλικά πάντα.

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, έτσι ακριβώς, μπροστά στα μούτρα σας ανθέλληνες !!

    Και φυλλάδια μοιράζουμε, και δράσεις κάνουμε, και γραμμένους σας έχουμε !!

    Πώς αλλάζουν όμως οι καιροί, εεε ;;;

    Οι πάλαι ποτέ "αντιεξουσιαστές", οι αριστεριστές "εχθροί" του κράτους και της αστυνομίας, τώρα παρακαλάνε την....αστυνομία να συλλάβει τους Εθνικιστές !!

    Εκεί καταντήσατε, "σύντροφοι" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ψέμα ότι η αστυνομία είναι διπλά από τα γραφεία της τοπικής μας , ότι θέλουν μου φαίνεται ότι γράφουν τα κουμουνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o συριζα με τους αναρχικους του, η νουδούλα με το παρακρατος της, θα κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους. Δεν θα εχουν ενδοιασμό κανένα ακόμα και να συγκυβερνήσουν.
    Ολοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μόνο που τώρα η Χρυσή Αυγή εχει μαζί της την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού...
    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/11/ideas-can-not-be-defeated.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών