Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

Νέος οχετός του κομμουνιστή "Στάθη" εναντίον των Εθνικιστών... "Να τελειώνουμε με τους 500 - 1000 Φασίστες - σκουλήκια!"

stathis252b1101121
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα ασκηθεί άραγε κάποια δίωξη για ώθηση σε βίαιες ενέργειες και "ρατσιστικό μίσος" ή θα το κάνουν "γαργάρα" όλοι τους γιατί τα "θύματα" είναι.... "κακοί φασίστες";
 
Εδώ και πολύ καιρό το κόμμα μας δέχεται απίστευτους τόννους λάσπης και συκοφαντίας από όλες τις σκοτεινές πλευρές του συστήματος. Σπανίως θα βρεθεί κάποιος αντικειμενικός δημοσιογράφος να γράψει και κάτι καλό για τους Χρυσαυγίτες. Όλοι παρουσιάζουν τους Έλληνες Εθνικιστές σαν “λεπρούς” και “άρρωστους” που πρέπει να απομακρύνει η κοινωνία για να σωθεί! 
Καθημερινά διαβάζουμε οχετούς από ανθέλληνες και μισάνθρωπους, όπως ο Στάθης ή ο Μπογιόπουλος – “είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε” – κατά το.....
“είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε” μιας και είναι και συγγραφέας…
Οι πληρωμένοι συκοφάντες έχουν κάνει επάγγελμα την εξίβρυση και τον εξευτελισμό ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών, που στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την βλέπουν σαν την τελευταία γραμμή άμυνας και πρώτη γραμμή αντεπίθεσης, ξεπερνώντας κάθε όριο απρέπειας και αγένειας.
Γράφει ο Στάθης με την μουστάκα στο enikos.gr
“Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της); ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων – ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.”……”Οι φασίστες είναι σκουλήκια.” 
Τι επιδιώκουν με αυτού του είδους την γραφή; Δίνουν μήπως το σύνθημα σε κάποιους να ξεπαστρευτούν αυτοί οι 500 – 1000 “αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων” και να τελειώνουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τι σημαίνει, ρε διαταραγμένε σταλινο-εγκεφαλολοβοτομημένε και αριστερέ τρόμπα με το όνομα "Στάθης", η λέξη "σταυρωτήδες" που αποδίδεις στους χρυσαυγίτες; Γιατί τους μόνους που εγώ ξέρω να σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό και αρνούνται τον Σταυρό του με την άρνηση παραδοχής Τους για δεκαετίες τώρα και μέχρι σήμερα είναι οι άθεοι αριστεροί και οι φανατικοί σταλινομαρξιστές, τα αμετανόητα κομμούνια δηλαδή σαν του λόγου σου!
    "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών