Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Το παρακράτος - τρομοκράτες συνεχίζει κανονικά το "έργο" του την ώρα που η Αστυνομία κάνει έρευνες για το... οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής...

Δεν έχουν τέλος οι "επιτυχίες" του Μασώνου;! Δένδια και του κράτους του Σαμαρά...
Την ίδια στιγμή που η "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής δίνει τρόφιμα στους Έλληνες πολίτες και τα στελέχη της, αντί να βρίσκονται σε διάσημα σαλέ και μπουζούκια για να "γιορτάσουν", χτενίζουν όλη την επικράτεια για να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους Έλληνες που δεινοπαθούν, οι αριστεροί παρακρατικοί τρομοκράτες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους...

"Στόχος" τους αυτή τη φορά το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στη Χαλάνδρι που στις 3:30 το πρωί δέχθηκε καταιγιστικά πυρά από καλάσνικοφ.
Οι τρομοκράτες πραγματικά "γάζωσαν" με.....
20 και πλέον σφαίρες την εξώπορτα της οικείας του Γερμανού πρέσβη χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή σοβαρή ζημιά.

Ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν αντέδρασε, γιατί απέναντι είναι κατοικίες και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς πολιτών. Οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγαν από την οδό Χίου προς την οδό Αποστολοπούλου.  Έχουν γίνει 6 προσαγωγές από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής, αν έχουν σχέση με την επίθεση.
Επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη είχε σημειωθεί και από τη 17 Νοέμβρη, την Κυριακή 16 Μαΐου του 1999, όπου εκτοξεύτηκε ρουκέτα που καρφώθηκε στη στέγη. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που βρέθηκαν ίχνη της οργάνωσης, αφού είχαν εντοπιστεί κηλίδες αίματος του χειριστή του εκτοξευτήρα.

Στο σημείο εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται εξονυχιστικά για δείγμα DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών