Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: "Βοηθήστε μας, γιατί η Χρυσή Αυγή μας έχει ξεπεράσει!"


Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Βοηθήστε μας, γιατί η Χρυσή Αυγή μας έχει ξεπεράσει!

Στο Στρασβούργο πήγε ο μίστερ Τσίπρας για να συνεχίσει τις παλινωδίες του με τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που καίνε τον Ελληνικό Λαό, για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία θέση. Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην περιβόητη παραδοχή Τσίπρα ότιέχει διαφορετικές θέσεις για το κάθε ζήτημα ανάλογα με το ακροατήριο του, κάνοντας και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ την κωλοτούμπα.
Το τι είπε ο Τσίπρας στο Στρασβούργο είναι άνευ προηγουμένου και άμα δεν....
καταφέρουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να το κρύψουν (ως συνήθως…) θα προκαλέσει νέους τριγμούς στο επιτελείο της Κουμουνδούρου, που θα πρέπει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το πρώτο σημαντικό που θα πρέπει να θίξουμε είναι ότι το πρόβλημα που έχει ο Τσίπρας με την τρόικα δεν ξεκινά από τις χιλιάδες των αυτοκτονιών, από τους νεκρούς από τα μαγκάλια ή τα τόσα και τόσα θύματα της πολιτικής του μνημονίου. Ξεκινά από το γεγονός ότι τέτοιες πολιτικές… ανεβάζουν την Χρυσή Αυγή!
Δηλαδή αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, τότε ο Τσίπρας θα ήταν απολύτως ικανοποιημένος με την μνημονιακή πολιτική. Συγκεκριμένα είπε: «η συνέχιση της ίδιας λογικής και της ίδιας πολιτικής  το μόνο που θα επιφέρει είναι να γιγαντώσει ένα κύμα ευρωσκεπτικισμού, να γιγαντώσει τον λαϊκισμό  και να αυξήσει τα ποσοστά της  Χρυσής Αυγής, των νεοναζί, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης».
Εμείς πάλι νομίζουμε ότι η «συνέχιση της ίδιας λογικής και της ίδιας πολιτικής το μόνο που θα επιφέρει» είναι να αυξήσει τους θανάτους Ελλήνων από την φτώχεια και την ανέχεια και θα οδηγήσει στο ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους. Όμως από ότι φαίνεται το μόνο που ανησυχεί τον Τσίπρα είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής και είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό «συμπάσχει» με τον Σόιμπλε, την Μέρκελ, τον Σαμαρά, τον Δένδια και άλλους πολλούς «αξιότιμους» εχθρούς του Ελληνισμού.
Όμως ο Τσίπρας είχε και αντιπρόταση να κάνει, σχετικά με το ζήτημα. Βεβαίως δεν περιμέναμε η αντιπρόταση του να ήταν σχετική με… «σκισμένα» μνημόνια, αφού το ακροατήριο του δεν ήταν «λαϊκό», δεν ήταν δηλαδή κάποιος που έχει ψήφο για να του κλέψει, δια της εξαπάτησης, ο Τσίπρας. Δεν μπορούσε, όμως, να πει πάλι περί «αντικατάστασης» και «επαναδιαπραγμάτευσης» του μνημονίου.
Έκανε, λοιπόν, λόγο για «έλεγχο της τρόικας» μέσα από την «δημοκρατική νομιμοποίηση», λες και αν η εθνική κυριαρχία ξεπουλιόταν με σωστούς πολλαπλασιαστές, όλα θα ήταν καλά. Βέβαια αυτό που δεν είπε στην προκειμένη περίπτωση ο μίστερ Τσίπρας ήταν ότι πάντοτε η επέμβαση του ΔΝΤ έχει οδηγήσει στην καταστροφή και στην πείνα, ασχέτως πολλαπλασιαστών.
Όμως αυτή η προκλητική επίδειξη αμάθειας από τον Τσίπρα είχε σαφή εξήγηση. Όπως σημείωναν ευρωπαίοι αξιωματούχοι, βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείο, το οποίο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται αρνητικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνουν οι καθεστωτικές εφημερίδες. Συνεπώς οι δηλώσεις Τσίπρα και η «αμάθεια» του ήταν σε αυτή την κατεύθυνση. Έχει συμφωνήσει με τους ευρωπαίους τοκογλύφους, ώστε να αφήσουν εκτός «παιχνιδιού» τους αμερικανούς τοκογλύφους και ο Τσίπρας εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση.
Εμείς από την πλευρά μας να πληροφορήσουμε τον Τσίπρα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τα συμφέροντα στα οποία θα ξεπουληθεί η Πατρίδα μας και ποιος θα πίνει το αίμα του Λαού μας. Ενδιαφερόμαστε να μην ξεπουληθεί η Πατρίδα μας και να μην πίνει κανείς το αίμα του Λαού μας, από όπου και αν προέρχεται αυτός. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tsipras-nai-sthn-troika-arkei-na-einai-eurwpaikh#ixzz2nH59eO5P

4 σχόλια:

  1. Είπαμε!!!
    μπεναρόγιες, αντεξεκούμπου, κουλουάχατα τον ΠΟΥΛΟ!!!
    Διαβατήρια για σομαλία...
    Bon Voyage!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε τη κλάψα ρε γελοίε "επαναστάτη" αστέ mr. Alexis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών