Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013

Ελληνική Δημοκρατία: "Αν είσαι φτωχός είσαι "εγκληματίας" - Αν είσαι απατεώνας είσαι "μέλος της ελίτ"... "

Οι πιο φτωχοί του ελληνικού Κοινοβουλίου σε επίπεδο προσωπικών περιουσιών είναι οι βουλευτές της ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με την πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού, ο οποίος δηλώνει μηδενικά εισοδήματα την τριετία 2009-2011 και τραπεζικές καταθέσεις ύψους μόλις 7,29 ευρώ.
Κάτι που επιβεβαιώνεται από το εσωτερικό του ρημαγμένου σπιτιού του από τις έρευνες της αστυνομίας, όπου είχαν ξηλώσει ακόμα και τους τοίχους επάνω από το εικονοστάσιο για να βρουν ... όπλα: Το πιο φτωχικό σπίτι στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ίσως μόνο το δωμάτιο στο πατρικό του όπου ζει ο Η.Κασιδιάρης, να συναγωνίζεται σε ταπεινότητα το σπίτι του Γιάννη Λαγού, ο οποίος όχι απλώς προφυλακίστηκε, αλλά επιχειρήθηκε να διασυρθεί με διάφορους τρόπους.
Ο δε, Ηλίας Κασιδιάρης έχει....... μηδενικές δηλώσεις το 2011 και το 2012, ενώ το 2010 δήλωσε 3.708 ευρώ.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος δηλώνει μηδενικά εισοδήματα την τριετία 2009-2011, ενώ οι συνολικές καταθέσεις του, το 2011, ανέρχονταν σε 230 ευρώ. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δήλωσε εισοδήματα 14.754 ευρώ για τρεις χρονιές, το 2009, το 2010 και το 2011.
Ο προφυλακισμένος Χρήστος Παππάς δήλωσε, για το 2009, εισοδήματα 46.487 ευρώ, ενώ τις επόμενες δύο χρονιές τα εισοδήματά του μειώθηκαν αισθητά, σε 10.000 ευρώ και 5.000 ευρώ, αντίστοιχα.
Υπερδιπλάσια εισοδήματα έχει η σύζυγος του Γιώργου Γερμενή ή «Καιάδα», αφού ο ίδιος την τριετία 2010-2012 είχε συνολικά εισοδήματα 33.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του περισσότερα από 76.000 ευρώ, λόγω εσόδων από τις μουσικές εκδηλώσεις που συμμετείχε.Τελικά "το θέαμα έχει λεφτά", όπως λένε και οι Αμερικανοί...
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ν. Μίχος δήλωσε στο «πόθεν έσχες», αντηικές δηλώσεις με απώλειες από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, οι οποίες ανέρχονται σε 34.419 ευρώ το 2011 και 66.920 ευρώ το 2012.
Ο βουλευτής Αχαΐας Μ. Αρβανίτης δήλωσε μηδενικά εισοδήματα τη διετία 2010-2011, ενώ το 2009 είχε εισοδήματα 10.000 ευρώ. Από την πλευρά του, ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης εισέπραξε μόνο 22.500 ευρώ την τριετία 2009-2011...
Καμία σύγκριση με τα εκατομμύρια ευρώ καταθέσεων των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου και τα δεκάδες ακίνητα στις πλέον ακριβές περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης κλπ.
Όσο για τον εξέχων μέλος της καραμανλικής δυναστείας, πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που συνελήφθη να οδηγεί με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα και χωρίς φυσικά να έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, η φορολογική του δήλωσή του είναι αρκούντως εντυπωσιακή:
Πλήθος ακινήτων στην Αθήνα, τη Μύκονο και την Ευρυτανία, ένα «αξιοπρεπές» ετήσιο εισόδημα που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ (τα φανερά), αλλά και τρία αυτοκίνητα ΙΧ (ένα της συζύγου του και δύο δικά του, τα οποία ελέγχονται αν έχουν τις σωστές πινακίδες) εμφανίζονται στη δήλωση πόθεν έσχες του πρώην υπουργού και αρνητικού πρωταγωνιστή της χθεσινής μέρας Μιχάλη Λιάπη.
Ο συνταξιούχος βουλευτής, όπως καταγράφεται χαρακτηριστικά στη δήλωσή του, δηλώνει εισόδημα 109.223 ευρώ και η σύζυγός του 29.250 ευρώ. Συνολικά, μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους, κατέχουν μερίδια σε 28 ακίνητα.
Ειδικότερα, 6 διαμερίσματα, εκ των οποίων τα δύο τα έχει παραχωρήσει στο παιδί του, με πάρκινγκ και αποθήκη στο Χαλάνδρι από 45 έως και 82 τετραγωνικά μέτρα, οικία 223 τ.μ. στη Μύκονο με πισίνα σε 5 στρ. έκταση, οικόπεδο 5 στρ. επίσης στη Μύκονο, δύο γραφεία 116 και 120 τ.μ. στη λεωφόρο Κηφισίας, καθώς και οικία 233 τ.μ. στον οικισμό Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας. Η σύζυγός του κατέχει οικία 451 τ.μ. στη λεωφόρο Κηφισίας.
Οι καταθέσεις του πρώην υπουργού φτάνουν περίπου τις 46.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει τρία αυτοκίνητα, δύο δικά του και ένα της συζύγου του, τα οποία δεν έχουν κάνει και πολλά χιλιόμετρα.
Το επίμαχο τζιπ, το οποίο είχε και τις πλαστές πινακίδες, είναι τεσσάρων ετών αυτοκίνητο, αφού αγοράστηκε λίγο πριν από το ξέσπασμα της κρίσης, το 2009.  Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Λιάπης λαμβάνει δύο συντάξεις, μια ως δικηγόρος και μια ως πρώην υπουργός και βουλευτής.
Μια απορία: Πότε δούλεψε και τα έβγαλε όλα αυτά;
Να σημειώσουμε ότι όπως έχει αποκαλύψει το defencenet.gr και ο Α.Σαμαράς έχει παραδώσει τις πινακίδες σε δύο ΙΧ που έχει για να αποφεύγει να πληρώνει τα τέλη κυκοφορίας!
Τώρα πως γίνεται οι φτωχοί να διώκονται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και οι πλούσιοι να ... σώζουν μια χώρα δίνοντά της 1.500.000 ανέργους, 5.000 αυτοκτονίες και ο Θεός ξέρει τι άλλο θα μας βρει, αυτό θα το απαντήσει η Ιστορία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Η κατάσταση θυμίζει έντονα τους έντιμους αξιωματικούς της.... "επάρατης" που πέθαναν όλοι πάμφτωχοι και στην ψάθα και, αντίθετα, τη γενιά του.... "ηρωϊκού" Πολυτεχνείου και τους ψευτοδημοκράτες πολιτικούς της μεταπολίτευσης που μπήκαν στην πολιτική με τσαρούχια και ταγάρια και έγιναν μέσα σε λίγα χρόνια δισεκατομμυριούχοι κάτοικοι της Κηφισιάς και της Εκάλης....
    Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα και η πολιτική της πραγματικότητα από την αρχαιότητα έως σήμερα: τα ψεύτικα και τα κίβδηλα γενικώς επαινούνται, τα πραγματικά και τα λάμποντα λοιδωρούνται και διαπομπεύονται, μέσα σε ένα άκρατο κλίμα άνθησης του λαϊκού εντυπωσιασμού και της φθηνής δημαγωγίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών