Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2013

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής... Χριστουγεννιάτικος "μποναμάς" των πολιτικάντηδων στους Σιωνιστές

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν χρειαζόμαστε τα λεφτά σας για να βοηθήσουμε τον Έλληνα. Ακούραστα και από το υστέρημά μας θα συνεχίσουμε τον Αγώνα. Και θα αφήσουμε εσάς τα μιαρά ανθρωπάκια να δωρίζεται τα λεφτά σε ημέτερους - νταβατζήδες και λαθρομετανάστες.

Υ.Γ.Δηλαδή όταν εκπέσει το κατηγορητήριο και η σκευωρία θα πάρει όλο το... χρήμα η Χρυσή Αυγή;!;! 
 
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή, την οποία υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ορίζει ότι αναστέλλεται η καταβολή κάθε είδους κρατικής οικονομικής ενίσχυσης.

Επίσης, στην κοινή υπουργική απόφαση σημειώνεται πως η αναστολή αίρεται αναδρομικά, σε περίπτωση εκδόσεως αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης, με την έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης και καταβάλλονται άτοκα στο δικαιούχο τα παρακρατηθέντα ποσά.

Διαβάστε την άθλια - κατάπτυστη απόφαση:


Αριθ. 51776
Αναστολή κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης στο
Πολιτικό Κόμμα «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ − ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ − ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 7Α του ν. 3023/2002 «Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το Κράτος. Έσοδα και δαπάνες, προβολή, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών» (ΦΕΚ 146 Α ́), όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 23 του ν.4203/2013 «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων ΠηγώνΕνέργειας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 235 Α)
2. Το ν. 2362/1995 «Κώδικας Δημόσιου Λογιστικού, έλεγχος των δαπανών του Κράτους και άλλες διατάξεις», όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον ν. 3871/2010 (ΦΕΚ 141 Α ́) «Δημοσιονομική Διαχείριση και Ευθύνη» και ειδικότερα τις διατάξεις του άρθρου 23 αυτού.
3. Το ν. 3861/2010 «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 112 Α ́).
4. Το ν. 4095/2012 «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2013» (ΦΕΚ 226 Α ́).
5. Τις 1/2009 και 2/2012 αποφάσεις Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής με τις οποίες κατανεμήθηκαν οι έδρες που ανήκουν στα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Εθνικό Κοινοβούλιο αντίστοιχα και από τις οποίες προκύπτει το ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές.
6. Τις διατάξεις του π.δ. 119/2013 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 153 Α ́).
7. Την υπ' αριθ. Υ48/9.7.2012 απόφαση του Πρωθυπουργού περί καθορισμού αρμοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα (ΦΕΚ Β ́ 2105/9.7.2012).
8. Το ΕΠ 678/8.11.2013 έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, μαζί με το συνημμένο σε αυτό 41/7.11.2013 έγγραφο του Εφετείου Αθηνών.
9. Την υπ' αριθ. 12415 διεκπ: 8237/19−12−2013 απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής «για αναστολή κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος ''Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή"» (ΦΕΚ Α ́ 281/19−12−13).
10. Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη εις βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού, αποφασίζουμε: Την αναστολή καταβολής κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης, στο πολιτικό κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ως άνω αναστολή αίρεται αναδρομικά, σε περίπτωση εκδόσεως αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης, με την έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης και καταβάλλονται άτοκα στο δικαιούχο τα παρακρατηθέντα ποσά. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2013
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών