Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2013

Για γέλια και για κλάματα κυβέρνηση και δικαιοσύνη: Κατηγόρησαν υπερήλικα Εβραίο για συμμετοχή στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας ο επόμενος μάρτυρας κατηγορίας θα είναι ένα "μέλος των ταγμάτων εφόδου" του τύγχανε να είναι πρώην ΠΑΚιτης, υιός στρατηγού του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και φυσικά ομοφυλόφιλος.
 
Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει πως η σκευωρία με την οποία στήθηκε η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και σε πολλά σημεία έχει καταντήσει τραγελαφική! 


Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις, αλλά ούτε και με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τσουβαλιάζονται σε ένα σαθρό κατηγορητήριο, καθώς πρέπει με κάθε θυσία να .....στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της "εγκληματικής οργάνωσης", γεγονός που δεν αποδεικνύεται από πουθενά!
Ενδεικτικό της σπουδής και της προχειρότητας με την οποία στήθηκε το κατηγορητήριο της Χρυσής Αυγής είναι η χθεσινή κλήση σε απολογία στις ανακρίτριες του Α.ΜΠ. για ένταξη σε "τάγμα εφόδου" της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι υπερήλικας, περίπου 60 χρονών, με προβλήματα υγείας και εβραϊκής καταγωγής.
Και μόνο στην θέα του ανθρώπου, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πως ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με αξιόποινη ή βίαια ενέργεια. Όπως δήλωσε στην απολογία του ως κάτοικος της περιοχής δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του ποτέ κάποια αξιόποινη ή βίαιη ενέργεια από μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ μέρος σε κάτι τέτοιο. Επισήμανε ακόμη πως μόνο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής βοηθούσαν τους κατοίκους της περιοχής με την παρουσία τους και διανομές τροφίμων.
Ο εν λόγω κατηγορούμενος δεν κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση, αλλά η εμπλοκή του σε αυτήν την σκευωρία είναι ενδεικτική του πόσο έωλο είναι το κατηγορητήριο, με το οποίο συνεχίζουν και παραμένουν παράνομα στην φυλακή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. 

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών