Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΔ: "ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ GAY"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια μόνο η Χρυσή Αυγή το εκφράζει, καθώς έχει διασυρθεί από τους Ανθέλληνες-Μασόνους-Κιναιδολάγνους ελαφροδεξιούς...

Μπορεί η ΝΔ να «πάγωσε» για την ώρα το θέμα της επέκτασης του «συμφώνου συμβίωσης» για τα ομόφυλα ζευγάρια (κοινώς, τον γάμο των τοιούτων…), γιατί «θα το εκμεταλλευθεί η Χρυσή Αυγή», όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης στην αντιπροσωπεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πιστεύει ότι πρέπει να καθιερωθεί και πως δεν θα τον επιβάλλει όταν (και αν…) βρει την ευκαιρία.

Έτσι, σε συνέντευξή του στην Athens Voice, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, δηλαδή ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος του κόμματος, δήλωσε τα εξής διαφωτιστικά:

«Υπάρχουν δύο δεδομένα....
Η καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και η κοινωνική πραγματικότητα. Μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας σ’ αυτά; Το σύμφωνο συμβίωσης έρχεται να διευθετήσει μια σειρά από γραφειοκρατικά και νομικής φύσεως προβλήματα, οπότε καλό είναι να μην εθελοτυφλούμε”.

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο γραμματέας της ΝΔ φωτογραφήθηκε με μια… βόμβα μολότοφ στο χέρι. Προφανώς για να δείξει την… προοδευτική στροφή της ΝΔ.

(ΥΓ) 2: Κι απάνω που νόμιζες ότι τη γλίτωσες, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… λέοντα του Πειραιώς, Σεραφείμ. Περιμένουμε να στείλεις και στον Παπαμιμίκο, αλλά και στον αρχηγό του Παπαμιμίκου, τον… ευσεβή (της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ…) Αντωνάκη Σαμαρά, επιστολή ανάλογη μ’ αυτήν που έστειλες του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου. Διότι δε μπορεί γραμματέας κόμματος να κάνει τέτοιες δηλώσεις χωρίς προσυνεννόηση με τον αρχηγό του κόμματος… Για να δούμε, θα στείλεις, να σε παραδεχτούμε;

6 σχόλια:

  1. Μιμίιικοοο σύυυυκαααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι gay και μαλακιες.
    Φλεγομενοι πουσταραδες ειναι.




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΗΜΑΔΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΚΡΑΤΙΑ

    Αδερφες του ελεους ενωθειτε, εκτος απο τα λαθροσκουπιδια θελουν και ψηφους απο τις λουγκρες, γιατι ΕΛΛΗΝΑΣ πλεον δεν τους ψηφιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο από το όνομά του - Παπαμιμίκος - φαίνεται τι φλούφλης είναι.

    Δεν αποκλείεται να τον παίρνει κιόλας.

    Άντε και καλά στέφανα παλληκάρια μου !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΟΥ Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ,ΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙ 'Η ΑΡΙΣΤΕ ΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ.ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ Η ΜΥΡΤΩ ΠΕΡΙ ΘΑΛΠΤΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ 100.000 $.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙ ΩΣ ΣΤΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο "ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΥΛΑ ΡΑΣ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΨΩΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.

      Διαγραφή
  5. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ GAY ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ , ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών