Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

Η φυλακή δεν πτοεί τους Παππά - Λαγό που συνεχίζουν το κοινοβουλευτικό τους έργο... Ερωτήσεις για τα προβλήματα του ελληνικού λαού που δημιούργησε το κλεπτοκρατικό τόξο!

Οι αδίκως προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός, συνεχίζουν ακάθεκτοι το πλούσιο κοινοβουλευτικό τους έργο ακόμα και μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού. Οι Συναγωνιστές καταθέτουν ερωτήσεις που αφορούν κοινωνικά και εθνικά θέματα, ενώ βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του Έλληνα πολίτη που μαστίζεται από την καταστροφή που έχει επιφέρει το μνημόνιο στην χώρα μας.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, κατέθεσε γραπτή ερώτηση σχετικά με..... τον περιφερειακό δρόμο Κερατσινίου, ο οποίος ενώνει τον Πειραιά με την Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών και παρουσιάζει μια απαράδεκτη εικόνα. Είναι γεμάτος σκουπίδια, μπάζα, ακόμα και παρατημένα έπιπλα που συνθέτουν μια εικόνα εγκατάλειψης της εν γένει περιοχής.
Επιπλέον, ο Ι. Λαγός κατέθεσε γραπτή ερώτηση σχετικά με την παράνομη λειτουργία του νεκροταφείου Αναστάσεως του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του «Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής» και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, όταν τελείωσε το νεκροταφείο στο Σχιστό, ο Δήμος Πειραιά υποχρεούνταν να σταματήσει την λειτουργία του νεκροταφείου Αναστάσεως. Μέχρι σήμερα, όμως, όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά υπάρχουν καταγγελίες και για παράνομες δραστηριότητες. Ειδικότερα, κάτοικοι και σύλλογοι καταγγέλλουν μη σύννομη λειτουργία του νεκροταφείου, λόγω της ανυπαρξίας των απαιτούμενων από την κείμενη νομοθεσία αδειών, αναφέροντας και παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων που αφορούν το θέμα, όπως οι πωλήσεις νέων οικογενειακών τάφων.
Εν συνεχεία, ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς κατέθεσε ερώτηση για την Αλβανία που συνεχίζει να αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Ελληνικές κοινότητες της Βορείου Ηπείρου, τα Τίρανα πραγματοποιούν κατεδαφίσεις ιδιοκτησιών Ελλήνων Χιμαριωτών και επιχειρούν να διαρπάσουν τις ελληνικές περιουσίες. Οι ενέργειες αυτές αποβλέπουν στον ξεριζωμό των Ελλήνων Χιμαριωτών, στην αλβανοποίηση της Χιμάρας και στην διαρπαγή των ελληνικών περιουσιών.
Ακόμα, ο Χ. Παππάς κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις νέες προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού Πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρουέφσκι, ο οποίος μιλώντας στον ειδησεογραφικό δίαυλο CNN δήλωσε «εξοργισμένος» από το ότι η Ελλάδα «μπλοκάρει» τις ευρωπαϊκές προοπτικές των Σκοπίων, λόγω της διαφωνίας στην ονομασία. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι:«Ο διεθνής νόμος είναι με το μέρος μας και πιστεύω ότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να σεβαστεί τον διεθνή νόμο, τότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και θα μπορέσουμε να μπούμε στο ΝΑΤΟ». Έτσι, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν δίνει κανένα τέλος στην θρασεία επιχείρηση των σκοπίων και καπηλεύονται την ελληνική ιστορία και την εθνική μας κυριαρχία.
Κατέθεσε, επίσης, γραπτή ερώτηση σχετικά με τον κίνδυνο από την διακίνηση στο διαδίκτυο πληροφοριών σχετικές με το στράτευμα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, στην παρουσίαση έρευνας για την ασφαλή πλοήγηση και κοινωνική δικτύωση στον Ελληνικό Στρατό, στο διαδίκτυο διακινούνται πληροφορίες σχετικά με την επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που θα μπορούσαν να μοιραστούν διαδικτυακά οι στρατεύσιμοι και οι οποίες δυνητικά θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μετάδοση διαβαθμισμένων πληροφοριών οι οποίες, είναι σε κοινή θέα, και προσβάσιμες από ξένες υπηρεσίες. Κατ' αυτόν τον τρόπο, καθίσταται αναγκαίο να προστατευθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από ανεύθυνες πράξεις ή πράξεις υποκινούμενες από άτομα που έχουν ιδεολογική προδιάθεση εναντίον του Ελληνικού Στρατού.
Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την διδασκαλία της αλβανικής γλώσσας σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Σε συνάντηση που είχαν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος με τον Πρόξενο της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη Ριζά Πόντα, συμφωνήθηκε η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Τιράνων, επιστημονικού συμποσίου με θέμα τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, με αφορμή και την επικείμενη υποψηφιότητα της Αλβανίας ως μέλους της ΕΕ. Παράλληλα, αποφασίστηκε να παραβρεθεί ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου των Τιράνων στην έναρξη των μαθημάτων αλβανικής γλώσσας, που διοργανώνει το ΑΠΘ. Σημειωτέον ότι το ΑΠΘ είναι το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο που διδάσκει την αλβανική γλώσσα και μάλιστα δωρεάν.
Οι Συναγωνιστές συνεχίζουν να μάχονται και να στηρίζουν τον Έλληνα πολίτη, καθώς είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Αγώνας συνεχίζεται και οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις που εξαπολύει η μνημονιακή κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών