Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2014

Πρώην υπουργός ΝΔ: "Ανοίγει ο δρόμος για την επέλαση της Χρυσής Αυγής"


Πρώην υπουργός ΝΔ: Ανοίγει ο δρόμος για την επέλαση της Χρυσής Αυγής

Επιστολή του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τίτλο «Ανοίγει ο δρόμος στα άκρα» φιλοξένησε η “Καθημερινή”. Ο «θεωρητικός» του φιλελευθερισμού Ανδριανόπουλος εκφράζει την ανησυχία του για τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι το σύστημα αυτό είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει.
Παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσια την τελευταία παράγραφο της επιστολής του η οποία λέει τα εξής: 

«Η σημερινή πολιτική συμπεριφορά των κυβερνητικών παραγόντων απαξιώνει οριστικά στα μάτια του κόσμου το αστικό πολιτικό σύστημα. Θα ριζοσπαστικοποιήσει τη μετριοπαθή συνήθως μεσαία τάξη και θα την στείλει, ελλείψει εναλλακτικής λύσης, στα χέρια της Αριστεράς. Μαχητικοί αστοί θα.....
αγκαλιάσουν απόψεις που ουδέποτε συμπαθούσαν και θα πάψουν σταδιακά να επενδύουν στους δημοκρατικούς θεσμούς. Με την ιδιοκτησία απροστάτευτη και τις οικονομικές συναλλαγές υπονομευμένες, δεν θα υπάρχει τίποτα πλέον που να συνδέει τον αστικό κόσμο με τη δημοκρατία. Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος, στην πρώτη απογοήτευση με την Αριστερά, για την επέλαση του φασισμού».
Ο Ανδριανόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Θεωρεί ότι ο κόσμος θα πέσει στα χέρια της Αριστεράς, η οποία όμως είναι ανίκανη από την φύση της στο να λύνει προβλήματα, οπότε «θα ανοίξει ο δρόμος, στην πρώτη απογοήτευση με την Αριστερά, για την επέλαση του φασισμού», όπως χαρακτηριστικά τελειώνει την επιστολή του ο Ανδριανόπουλος.
Ανησυχία, λοιπόν, από έναν συνεπή εκφραστή του φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού, ο οποίος παραδέχεται ότι ο φόβος του δεν πηγάζει από την αναμενόμενη απογοήτευση του κόσμου με την Αριστερά, αλλά μ΄αυτό το οποίο θα επακολουθήσει μετά.
«Η επέλαση του φασισμού» που εννοεί ο Ανδριανόπουλος θα είναι στην πραγματικότητα ο θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικισμού και του Πολιτικού της εκφραστή, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό όπως ορίζουν αυτοί την ιδεολογία μας, αρνούμενοι να μας αποδώσουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.
Πέρα από την καταστροφική πορεία της μνημονιακής κυβέρνησης και τις ασυναρτησίες της διεθνιστικής αριστεράς, πέρα από το αδιέξοδο του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μοναδικό Πολιτικό Σχηματισμό που νοιάζεται πραγματικά για την Πατρίδα και τον Λαό και μπορεί να δώσει έμπρακτες λύσεις στα Εθνικά και Κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τον Τόπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών