Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014

"Πόρτα" από τον Στρατηγό Φράγκο στη Νέα Δημοκρατία για το Δήμο Θεσσαλονίκης.... Ο Ματθαιόπουλος έναν βήμα πριν από την ανάληψη της Δημαρχίας..


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος με δήλωσή του στο defencenet.gr ότι θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, όπως τον θέλουν φήμες και δημοσιεύματα σαββατιάτικων εφημερίδων.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ υπό τις παρούσες συνθήκες στην πολιτική, ούτε να αποτελέσω κομματική υποψηφιότητα. Μας ενώνει όλους η Ελλάδα, δεν θέλω να με χωρίσει με κάνεναν Έλληνα μια τέτοια υποψηφιότητα" τονίζει, διαψεύδοντας κάθε ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.


 Η Χρυσή Αυγή και οι υποψήφιοί της σε κάθε περίπτωση δεν έχουν να.....
φοβηθούν κανέναν υποψήφιο του "αντισυνταγματικού τόξου" καθώς όπως τολμά και δέχεται να κατέλθει με το χρίσμα των Σαμαροβενιζέλων θα έχει πάνω του για πάντα τον λεκέ των κομμάτων που διέσυραν και ταπείνωσαν την Ελλάδα.

(Και) Η Θεσσαλονίκη θα γίνει πόλη Εθνικιστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών