Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2014

Γλέζος: ΝΑΙ σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ μονιασμένος με τον έτερο εσχατόγερο, κατά Χρήστο Παππά
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστερά και δεξιά πάντα μαζί στον ανθελληνισμό και στην υποταγή στους σιωνιστές. Όποτε ανεβαίνει ο Εθνικισμός, οι δυο φαινομενικά "εχθροί" ενώνονται υπό το σιωνιστικό κάλεσμα.

Στον «αγώνα» αντανακλαστικών για το ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο καλός «λαγός» της συγκυβέρνσης, πρώτοι στην «κούρσα» αναδείχθηκαν οι Γεωργιάδης και Άρης Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας την μνημονιακή στροφή που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το «τανγκό» της συγκυβέρνησης, όμως, θέλει δύο χορευτές και έτσι σήμερα είχαμε και ένα στέλεχος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να αποδέχεται την προοπτική της συγκυβέρνησης. Ο λόγος για τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τόνισε ότι...
αν η συγκυβέρνηση αποδεχθεί τους όρους του ΣΥΡΙΖΑ, τότε δεν θα υπάρχει αντίρρηση για την συγκυβέρνηση. Όπως επί λέξει τόνισε: «Όσο για την πρόταση που μας ήρθε δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ. Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».

Βεβαίως ο Γλέζος μάλλον δεν είναι πλήρως ενήμερος για τα σχέδια του επιτελείου της Κουμουνδούρου, αφού οι απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν καμία ουσιαστική σχέση με αυτά που ο ίδιος ανέφερε. Θα έχουν να κάνουν με το μοίρασμα των υπουργείων, έτσι ώστε κάποια «λιγούρια της εξουσίας» που βρίσκονται εντός του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν σε καίριες θέσεις, ώστε να συνεχίσουν τον ως τώρα πλουτισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως καθίσταται σαφές προς άπασες της κατευθύνσεις ότι οι διεργασίες για την συγκυβέρνηση προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Αυτό ως αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν το οριστικό τέλος της παρούσας χουντικής διακυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θα ανοίξουν το δρόμο για την επόμενη συγκυβέρνηση του μνημονίου.



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καλά τι λέει ο γεροξεκούτης που τώρα τα πέρνει πίσω και λέει τάχα μου οτι έκανε ειρωνία... παπάρια μέντολες
    Το θέμα είναι αυτο http://olympia.gr/2014/01/28/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4/

    Που ο τσιπράκος ξεβρακώνεται ως προς το "αναγκαίο καλό" των αντισυνταγματικών μέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών