Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

Βρώμικη προπαγάνδα της ΕΡΤ κατά της Χρυσής Αυγής....

590_cca10639259c6571a4d21f73a58503c3
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μη ξεχνάτε πώς η "τελειωμένη" ΔΤ - ΕΡΤ έχει ακόμη "κομμουνιστική" ηγεσία διορισμένη από "δεξιά" κυβέρνηση.... Λογικός λοιπόν ο "πόνος" και η χολή που στάζουν τα ορφανά του Μαρξ, χορηγούμενα από τους καπιταλιστές - συντρόφους τους, για το πραγματικό λαϊκό κίνημα.
 
Φεύγουν οι γιορτές και η ΝΕΡΙΤ (η νέα ΕΡΤ) άρχισε την κακόβουλη προπαγάνδα εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ενόψει και της εμφανίσεως των τριών βουλευτών του Κινήματος (Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Γερμενή) ενώπιων των ανακριτριών, στις 11 Ιανουαρίου.
Έτσι, στο χθεσινό δελτίο του ....
κρατικού καναλιού -το οποίο πληρώνουμε όλοι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ- έσκουζε για «νέα στοιχεία “φωτιά» τα οποία έστειλε η Αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, και συμπεριλήφθησαν στην δικογραφία, αναφερόμενη σε δύο νέα βίντεο που «φανερώνουν δομή και δράση παραστρατιωτικής οργάνωσης, υλικό».
Βλέποντας το σχετικό βίντεο, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για… μια από τα ίδια, με αναφορές στις παλιές και γνωστές τερατώδεις ψευτιές των προστατευομένων ψευδομαρτύρων. Προς τι, λοιπόν, οι θριαμβολογίες για «νέα στοιχεία»;
Για να μην… ξεχνιόμαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών