Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2014

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή - Κι όμως οι καθεστωτικοί συνεχίζουν τις βρώμικες διαρροές

Επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη βουλή. Αύριο δημοσιεύονται τα πρακτικά και ολόκληροι οι διάλογοι.

Κασιδιάρης σε Στασινόπουλο στη βουλή: "Λες ψέμματα και...
παραπληροφορείς! Ελέγξατε την Χρυσή Αυγή και αυτούς που μας πουλάνε κρέας και πατάτες για τα συσσίτια. Γιατί δεν πάτε στο Mega και τον Άκτορα του Μπόμπολα που έχει εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ;"

Κι ενώ η πολιτική εξουσία, κατ' εξοχήν εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και τα σαρκοβόρα όρνεα της στρατευμένης δημοσιογραφίας ταΐζουν το Λαό με ασύστολα ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής, με παράνομες προφυλακίσεις και ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών της, οι εγκληματικές συμμορίες που ρήμαξαν τον τόπο συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους, διότι πολιτική και δικαστική εξουσία κάνουν τα στραβά μάτια.

Καμία ως εκ τούτου έκπληξη, δεν προκαλεί το γεγονός πως ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, είπε στους βουλευτές της επιτροπής θεσμών ότι ο έλεγχος για τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, ξεκίνησε μετά το καλοκαίρι και ότι από την λίστα των 1.700 ατόμων, έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι μόνο σε 266 περιπτώσεις από τις οποίες οι 155 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο!

Εξωφρενικότερο αυτού, η δέσμευσή του πως ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο, οπότε και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα! Καθένας αντιλαμβάνεται τι αποτελέσματα θα βγουν, όταν επί τετράμηνο έχουν ελεγχθεί μόλις 266 εμπλεκόμενοι σε σύνολο 1700!

Όσο για τις "έρευνες" για τη Χρυσή Αυγή, το κλεπτοκρατικό τόξο δεν έχει βρει τίποτα:

Να και η δήλωση - ομολογία που δημοσιεύουν τα καθεστωτικά μέσα, προσπαθώντας να την κρύψουν μέσα στο κείμενο: "Ο έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 35 στελεχών της συνεχίζεται. Ωστόσο τα ίδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωναν ότι «δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος. Όμως ίσως η έρευνα επεκταθεί και σ άλλα πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με τέτοιου είδους ύποπτες συναλλαγές".
 
Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Αν βρουν έστω και ένα παράνομο ευρώ, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή!

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή - Μούγκα ο Σαμαράς!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών