Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΝΑΛΟΒΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

146328-screen_shot_2014-01-03_at_12.47.17_m.m.
Ένα νέο κύμα συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής, εγκαινίασε χθες το βράδυ ο ΑΝΤ 1 (νούμερο ένα…). Πιο συγκεκριμένα, εμφάνισε κάποιον 56χρονο Έλληνα, ονόματι Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε μικροπωλητής και κατήγγειλε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από… χρυσαυγίτες, στην οδό Πανόρμου στους Αμπελοκήπους.
Γιατί τον χτύπησαν αυτοί που τον χτύπησαν; Για να του κλέψουν τα πράγματα που πωλούσε κι ένα μικρό χρηματικό ποσόν. Και πως συμπέρανε αυτός ότι οι δράστες ήταν… χρυσαυγίτες κι όχι κοινοί ληστές, απ’ αυτούς που είναι γιομάτη η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη; Ας δούμε τι εξήγηση έδωσε ο ίδιος: «Ήρθαν απότομα από πίσω μου, με αιφνιδίασαν, μου έριξαν μια μπουνιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς μου τα δόντια. Συνέχισαν να.....
με ξυλοκοπούν με λύσσα. Ήταν χρυσαυγίτες. Να μην πω 100%, αλλά μόνο αυτοί χτυπάνε έτσι δολοφονικά». Έτσι, λοιπόν. Εφόσον τον χτύπησαν «δολοφονικά», μάλλον ήταν χρυσαυγίτες! Προφανώς, εάν τον χτυπούσαν κάπως πιο… πολιτισμένα, δε θα ήταν χρυσαυγίτες…
Βέβαια, το ίδιο το θύμα της επίθεσης, τα είπε κάπως αλλιώς μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr. Ας δούμε πως:
«Ένας με έπιασε ξαφνικά από το μπουφάν, με πέταξε κάτω και άρχισε να με χτυπά χωρίς να του κάνω τίποτα. Από πάνω μου στέκονταν τρία ακόμα άτομα, τα οποία δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν. Όταν περνούσαν περαστικοί και ρωτούσαν τι γίνεται, αυτοί οι τρεις τους έλεγαν ότι είμαι κλέφτης και γι’ αυτό με χτυπούν. Δεν με βοηθούσε κανείς. Έτσι δεν συμπεριφέρονται ούτε οι αστυνομικοί ούτε κανείς άλλος. Μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι».
Είναι φανερό, πως κάποιοι κύκλοι των «νταβατζήδων» θέλουν πολύ να κάνουν ντόρο με νέα επεισόδια (καθότι τα προηγούμενα… πάλιωσαν και δε συγκινούν πλέον) με δράστες χρυσαυγίτες. Το γεγονός ότι τέτοια επεισόδια δεν υπάρχουν δεν τους πτοεί καθόλου. Τα δημιουργούν! Εμφάνισαν, λοιπόν, με καθυστέρηση τριών 24ώρων, έναν ανθρωπάκο που έπεσε θύμα ληστείας (από τους πολλούς που πέφτουν καθημερινά…) από αγνώστους και με τον τρόπο τους τον χειραγώγησαν να πει αυτά που είπε, κι όποιος είναι ηλίθιος ας πειστεί!
Φανταστείτε ότι δεν πείστηκαν από την αθλιότητα ούτε καν οι «κυνηγοί των ναζί» επίορκοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, οι οποίοι ανέθεσαν την υπόθεση στο τοπικό τμήμα (ενώ αν είχαν την παραμικρή υπόνοια ότι επρόκειτο πράγματι για χρυσαυγίτες, θα έστελναν το θύμα της ληστείας κατευθείαν στην… Αντιτρομοκρατική)!
Ας συνεχίσουν να ξευτιλίζονται έτσι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής. Καλό μας κάνουν με τις αθλιότητές τους. Γιατί ο κοσμάκης έχει μάτια και βλέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών