Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 08, 2014

Η Αφύπνισις της Ελληνικής Νεολαίας από τον βούρκο της σημερινής εκπαιδεύσεως

Γράφει ο Κώστας Αλεξανδράκης.
 
Τις τύχες του Έθνους από το 1974 και ύστερα, ως γνωστόν, τις ανέλαβαν οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, οι οποίοι προεξάρχοντος του ψευδοεθνάρχη τους ήρθαν με το πέρας της «επαράτου επταετίας» και τους υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων ο εξαπατημένος ελληνικός Λαός. Λίγες ημέρες μετά στην Κύπρο έμπαιναν τα θεμέλια της νεότευκτης αυτής «δημοκρατίας», η οποία σαν το γιοφύρι της Άρτας στηρίχθηκε στο αίμα των αδερφών μας που πέθαιναν εξαιτίας του «η Κύπρος κείται μακράν» του «εθνάρχη».
Μέμφονται οι συμπατριώτες μας τους πολιτικούς της κλεπτοκρατίας, διότι.... υπήρξαν ανέντιμοι, ανήθικοι και κλέφτες. Δυστυχώς δι’ ημάς αυτό είναι πραγματικά το λιγότερο κακό που έχουν κάνει στην Ελληνική Κοινωνία. Δύο παραδείγματα της ευρύτητας και της βαθύτητας της καταστροφής που επέφερε η ύπαρξη των πολιτικάντηδων στην Ελληνική Κοινωνία είναι τα ακόλουθα. Το πρώτο είναι ο αστακοπόλεμος στον οποίο επιδίδονταν οι κομματικές «νεολαίες» στα διάφορα μπαρ της Μυκόνου. Το δεύτερο ενδεικτικό παράδειγμα έρχεται από πρόσφατες δηλώσεις του καθηγητή Χρήστου Γιανναρά σε εκπομπή στην τηλεόραση, σχετικά με μία ερώτηση που έθεσε στους φοιτητές του μία μέρα μετά την τραγωδία στα Ίμια. Μία μέρα μετά τα τραγικά γεγονότα στα Ίμια, ο καθηγητής Γιανναράς, που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εθνικιστής ή «φασίστας» έθεσε στους φοιτητές του το εξής ερώτημα: «Τελικά τι θα προτιμούσατε; Ελευθερία με αγώνες και θυσίες ή καλοπέραση με σκλαβιά;». Η απάντηση που έλαβε ήτο πραγματικά αποκαρδιωτική, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών του απάντησαν αυθορμήτως ότι θα προτιμούσαν να καλοπερνούν μέσα σε καθεστώς σκλαβιάς.
Φυσικά τα δύο αυτά παραδείγματα ωχριούν εμπρός στην πραγματικότητα, η οποία είναι πραγματικά ζοφερή, όσον αφορά την Ελληνική Νεολαία και τις επιδράσεις που είχαν σε αυτή 39 χρόνια κλεπτοκρατικής εκπαιδεύσεως. Μόνο και μόνο ο αριθμός νεκρών νεολαίων από χρήση ναρκωτικών στην Πατρίδα μας, αποτελεί ισχυρό έρεισμα για να πούμε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, απέτυχε οικτρά στον ρόλο που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει. Το εκπαιδευτικό σύστημα υποτίθεται ότι οπλίζει τους νέους με τα απαραίτητα για την ζωή τους ιδανικά, γνώση και πρότυπα. Ο εκπαιδευτικός – διδάσκαλος υποτίθεται ότι αποτελεί το πρότυπο που θέλει να προβάλει η κοινωνία μας προς τους νέους. Εκτός και αν θεωρήσουμε ότι το καθεστώς όντως εγκρίνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελληνική Νεολαία την νεολαία στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, οπότε μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση η ταυτόχρονη επέλαση των ναρκωτικών και η ύπαρξη του οικουμενικού απάτριδου φιλελευθερισμού ή μαρξισμού σε μία χώρα.
Το εκπαιδευτικό σύστημα ενός κράτους υποτίθεται ότι μεταλαμπαδεύει στα παιδιά το αξιακό σύστημα του, μέσα στο οποίο θα ζήσουν και τους προβάλλει ως πρότυπα αυτούς που το καθεστώς θεωρεί ως επιτυχημένους. Τοποθετεί δε ως εκπαιδευτικούς τους ανθρώπους που κατέχουν τα προς διδασκαλία θέματα και επίσης διαθέτουν την εθνική συνέπεια λόγων και πράξεων, προκειμένου να διδάξουν. Στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος του 2013 βλέπουμε ότι τα παραπάνω ισχύουν επακριβώς, αφού το σύστημα έχει τοποθετήσει μαρξίζοντες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, καθηγητές και δασκάλους, ως λύκους που φυλούν τα πρόβατα. Αυτό αν αμφιβάλλει κανείς μπορεί να το ελέγξει με βάση τη σύσταση της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, όπου οι αριστεριστές και οι αμερικανοκομμουνιστές διοικούν, παρά την πλήρη απουσία τους από την πραγματική κοινωνία.
Διαβάστε την συνέχεια του Άρθου του Κώστα Αλεξανδράκη στο 6ο τεύχος του Εθνικισικού περιοδικού ΜΑΙΝΔΡΟΣ που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών